Φιλικό τουρνουά βόλεϊ Γυναικών στην Πορταριά

Με ΓΣΒ και Ολυμπιακό Βόλου

Ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά Βόλεϊ γυναικών διοργάνωσε ο ΓΣ Βόλου  την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς με συμμετοχή του διοργανωτή, του Α.Σ Φαρσάλων και του Oλυμπιακού Βόλου με σκοπό την προετοιμασία των ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ, εντός του τρέχοντος μήνα.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής:

ΓΣΒ-Ολυμπιακός Βόλου 0-3

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΣ Φαρσάλων 3-0

ΓΣ Βόλου-ΑΣ Φαρσάλων 3-0

Σε ανακοίνωσή του εξάλλου η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου επισημαίνει τα εξής: «Ευχαριστούμε τον ΓΣ Βόλου και τον προπονητή  του κο Γιόλα Απόστολο για την πρόσκληση όπως και τον υπεύθυνο της Εγκατάστασης κο Βλάχο Ιωάννη για την άψογη φιλοξενία.

Οι «ερυθρόλευκες» συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις προπονήσεις και προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ που θα γίνει για την ομάδα την 20η Νοεμβρίου με αντίπαλο τον ΓΣ Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει φέτος ένα πλούσιο και δυνατό ρόστερ με το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να πετύχει  τους στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση του συλλόγου».

Από την άλλη, ο ΓΣ Βόλου επισημαίνει ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να παραταχθεί πλήρως, έχοντας τέσσερις απουσίες και μία αθλήτρια με ελαφρύ τραυματισμό στο ξεκίνημα του 2ου αγώνα. «Έτσι δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα θέλαμε. Όμως στο ρόστερ  παραβρέθηκαν 6 κορασίδες που πήραν πολύτιμες εμπειρίες» σημειώνει ο σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.