Φιλοξενεί τη β’ φάση βόλεϊ Γυναικών Κ18 ο Βόλος, αναζητώντας διαιτητές

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου, ταυτόχρονα με το F4 EΣΠΕΚΕΛ Γυναικών στη Σκόπελο

Σε τέσσερις ομίλους, δύο για τη Βόρεια και δύο για τη Νότια Ελλάδα θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα βόλεϊ Γυναικών Κ18, με τους δύο πρώτους να φιλοξενούνται στον Βόλο και να προκύπτει θέμα… διαιτητών!

Συγκεκριμένα, οι αγώνες των δύο ομίλων Βορείου Ελλάδας, ένα βήμα πριν από την τελική φάση, θα φιλοξενηθούν στον Βόλο, το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου, το ίδιο διάστημα που πραγματοποιείται στη Σκόπελο το F4 του τοπικού πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ Γυναικών! Στελέχη της ΕΣΠΕΚΕΛ υποστηρίζουν ότι ο συνδυασμός φιλοξενίας των διοργανώσεων μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια καθιστά δύσκολη την εξεύρεση διαιτητών (άλλωστε δεν είναι δυνατό να οριστεί κάποιος στη Σκόπελο και να έχει άμεσα άλλο παιχνίδι στην ηπειρωτική Μαγνησία).

Στους ομίλους του Βόλου συμπεριλαμβάνονται οι ΕΑΛ, ΔΕΚΑ, Πάνθηρες Κοζάνης και Πρωταθλήτρια Δυτικής Ελλάδας (πρώτος) και οι Πειραματικό, Αργώ Βόλου, ΓΣ Δράμας και ΦΣ Αριστοτέλης (δεύτερος).

Οι δύο πρώτοι προκρίνονται από τους ομίλους, και στη συνέχεια οι πρώτοι παίζουν με τους δεύτερους για να πάρουν την πρόκριση στο πανελλήνιο F4 με τέσσερις συνολικά ομάδες να παίρνουν μέρος.

Οι όμιλοι που φιλοξενούνται στην Αθήνα συμπεριλαμβάνουν τους Ολυμπιακό, ΣΦΑΜ Φοίβος και τους πρωταθλητές Ζ’ Περιφέρειας και Πελοποννήσου, καθώς και τους ΑΟ Νέοι Βύρωνος, Ιωνικό, Δευτεραθλητή Πελοποννήσου και Πήγασο Ηρακλείου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.