Φινάλε στα φιλικά και ρυθμοί πρωταθλήματος για τη Νίκη

Ένα τελευταίο φιλικό έχει στο πρόγραμμά της η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καθώς την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τον Πρωτέα Γρεβενών, στην πρόβα τζενεράλε, ενόψει της έναρξης της επίσημης αγωνιστικής δράσης.

Πρώτος αντίπαλος την Κυριακής 18 Οκτωβρίου για τη Νίκη θα είναι η ομάδα της Χαλκίδας, με τους Γιώργο Κοσμάτο και Ανδρέα Μαύρο να διαμορφώνουν έτσι το πρόγραμμα, ώστε μετά το φιλικό της Κυριακής με τον Πρωτέα Γρεβενών να αποκτήσουν οι παίκτες ρυθμούς πρωταθλήματος. Το δήλωσε άλλωστε και ο Ανδρέας Μαύρος στο «Magnesiasports», ότι η προπόνηση της Νίκης πλέον έχει αλλάξει το τελευταίο χρονικό διάστημα και πέφτει βάρος στην ποιότητα και όχι στην ένταση.

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να φανούν λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή, και από εκεί και πέρα, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας του κορωνοϊού, οι «κυανόλευκοι»  θα επιστρέψουν στο παρκέ στις 18 Οκτωβρίου για επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου της Νίκης και προπονούνται συστηματικά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.