Γ’ Εθνική: Τι θα γίνει με τους βαθμούς του Μαρτίνου;

Σενάρια ακόμη και για επιστροφή πόντων!

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει όπως φαίνεται η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ωστόσο οι σύλλογοι έχουν πολλά ερωτήματα και περιμένουν απαντήσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πέρα από τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό και την αντιμετώπιση της πανδημίας, υπάρχει και ένα ζήτημα για το τι θα γίνει με τους βαθμούς που οι ομάδες απώλεσαν σε αναμετρήσεις με συλλόγους που δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, όπως για παράδειγμα ο Οπούντιος Μαρτίνου, που δεν θα συμμετέχει στη συνέχεια της Γ’ Εθνικής στον 4ο Όμιλο.

Θεωρητικά σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει το ό,τι έγινε έγινε και από εκεί και πέρα οι ομάδες που είχαν στο πρόγραμμά τους αναμετρήσεις με συλλόγους που έχουν αποχωρήσει, παίρνουν τους βαθμούς άνευ αγώνος. Εδώ όμως οι περιστάσεις είναι ιδιαίτερες και υπάρχει ένα σενάριο που αναφέρει ότι ή θα επιστραφούν οι βαθμοί σε όσες ομάδες τους έχασαν ή δεν θα προστεθεί κανένας βαθμός και μπορεί κιόλας να αφαιρεθούν όσοι είχαν προστεθεί σε συγκομιδές συλλόγων έως τώρα.

Το ενδιαφέρον είναι διπλό αυτήν τη στιγμή για τη Μαγνησία, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Οπούντιος Μαρτίνου είχε νικήσει 0-1 τον Θησέα Αγριάς στην έδρα του, ενώ από την άλλη ο Διαγόρας Στεφανοβικείου είχε πάρει τη νίκη 3-0 σε βάρος της ομάδας από τον όμορο νομό της Φθιώτιδας. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή πάντως, το πιο πιθανό και πιο εύκολο είναι να προστεθούν τρεις βαθμοί στον Θησέα Αγριάς!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.