Γ. Βέργος: Ο κόσμος της Νίκης να πιστέψει σε εμάς

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες των κυανόλευκων ενόψει της δύσκολης συνέχειας, γεμίζοντας το “Π. Μαγουλάς” απηύθυνε ο Γιάννης Βέργος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ρ/Σ BlueHeart. Ο Βολιώτης μέσος τόνισε πως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να πιστέψουν στις δυνατότητες των κυανόλευκων και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση. Παράλληλα, δηλώσεις έκανε και ο 25χρονος χαφ, Μπάμπης Πετράκος, ο οποίος εξήρε το κλίμα των κυανόλευκων αποδυτηρίων, ενώ αναφέρθηκε στον παράγοντα άγχος και στη σημασία του να αγωνίζεται για τη Νίκη.

Συγκεκριμένα, για το κλίμα της ομάδας του Στέφανου Ξηροφώτου, δήλωσαν:

Γ. Βέργος: “Το κλίμα είναι πολύ καλό, από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, κάτι που με βοήθησε να προσαρμοστώ. Ολοι οι παίκτες είμαστε φίλοι μεταξύ μας. Εχουμε δεθεί με όλα τα παιδιά και βοήθησε το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι κοντά ηλικιακά. Οι νέοι παίκτες πλέον αρχίζουν να καταλαβαίνουν που αγωνίζονται με στόχο να βελτιωθούμε, να είμαστε κάθε αγωνιστική και καλύτεροι και να πετύχουμε τους στόχους ενωμένοι”.

Για το άγχος και τη σημασία της φανέλας της Νίκης:

Μπ. Π. “Το άγχος δεν είναι απαραίτητα αρνητικός παράγοντας. Σημαίνει ότι η ομάδα έχει βαριά φανέλα και ο κόσμος ζητάει επιτυχίες. Το άγχος μπορεί να μας βοηθήσει να παλέψουμε για να βελτιωθούμε. Είναι κάτι διαφορετικό να παίζεις στη Νίκη. Η αντοχή στην πίεση θα σου δείξει αν μπορείς να παίξεις σε μία ομάδας, όπως η Νίκη.

Γ.Β.: “Και μόνο που κάποιος φοράει τη συγκεκριμένη φανέλα, ανεβαίνει και η απόδοσή του. Ο κόσμος μας πιέζει και μας οδηγεί στη βελτίωση”.

Για το γεγονός ότι έχουν απομακρυνθεί από την πρώτη θέση:

Γ.Β.: “Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Δεν είμαστε πρώτοι, αλλά δεν είμαστε και μακριά από την κορυφή. Πριν λίγες εβδομάδες ήμασταν στο -14 από την κορυφή και πλέον είμαστε στο -8. Σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε, αλλά δείχνουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για άνοδο”

Μπ. Π.: “Εγώ θα βάλω και τον παράγοντα της ατυχίας στη συζήτηση. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς έτσι. Δε σκοράραμε και δεχόμασταν τέρμα από αδράνεια”

Για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και το 5-0:

Γ.Β.: “Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν αυτό που λέμε ότι για τον αντίπαλο πήγαν όλα καλά και για εμάς όλα στραβά.

Μπ. Π.: ”Νιώσαμε άσχημα αλλά το πάθημα μας έγινε μάθημα και στα επόμενα δύο παιχνίδια πετύχαμε δύο νίκες με ανατροπή. Εχουμε ανοδική πορεία”.

Για τους στόχους ενόψει της συνέχειας:

Γ.Β.: “Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους προς το παρόν. Στο Κύπελλο θέλουμε να πάμε μακριά και στο πρωτάθλημα να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας. Αρχικά να μειώσουμε κι άλλο τη διαφορά. Στηρίζουμε και πιστεύουμε στην προσπάθεια που κάνουμε και θέλουμε και ο κόσμος να πιστέψει σε εμάς και να μας στηρίξει περισσότερο. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και δεν θέλουμε να στερηθούμε τη δύναμη που μας δίνει. Είναι μεγάλο ατού η στήριξη του κόσμου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.