Γεμάτο ιατρικό δελτίο της Νίκης Βόλου ενόψει Διαγόρα

Δεδομένες οι τέσσερις απουσίες την Κυριακή στη Νεάπολη

Τα νέα δεν είναι καλά όσον αφορά το ιατρικό δελτίο στη Νίκη Βόλου, αφού είναι δεδομένες οι απουσίες τεσσάρων παικτών από το παιχνίδι με τον Διαγόρα για την 6η αγωνιστική της Super League 2, αλλά και από αυτό με τον Ηρακλή Λάρισας…

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από πλευράς, ο Γιώργος Δεληζήσης τελικά διαπιστώθηκε μετά τη μαγνητική που υποβλήθηκε ότι υπέστη θλάση α’ βαθμού στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού, και βάσει εκτιμήσεων θα μείνει εκτός 15 μέρες.  Το ίδιο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός δράσης και ο Αντώνιο Ροχάνο, οπότε και αυτός χάνει τουλάχιστον τα δύο επόμενα παιχνίδια της Νίκης Βόλου.

Τα ακόμη πιο δυσάρεστα έρχονται από τον Αντώνη Αναστασίου, αφού ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου των «κυανόλευκων» μετά τον ερχομό του 2023, ενώ το πρόβλημα στην επιθετική γραμμή διογκώνεται και με την πιθανή απουσία του Λούκα Μιλούνοβιτς, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στη Νεάπολη.

Πλήρης αναμένεται πάντως στον Βόλο από την άλλη ο Διαγόρας, με τον προπονητή της ροδίτικης ομάδας Πάρι Ανδράλα, να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του. Οι Ροδίτες θέλουν κι αυτοί το θετικό αποτέλεσμα και γενικά το παιχνίδι κρύβει παγίδες για τη Νίκη Βόλου που θα πρέπει ν’ αποφύγει για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Με την προπονητολογία πάντως να έχει αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά τη Νίκη Βόλου, όπως έχουμε προαναφέρει στόχος για τους «κυανόλευκους» είναι το 3/3 μέχρι το τέλος του 2022, στα παιχνίδια με Διαγόρα, Ηρακλή Λάρισας και ΠΑΟΚ Β΄.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.