Για 4 Σεπτέμβρη πάει η επίσημη «πρώτη» της Νίκης

Μετά την κάθοδο της ομάδας από το Πήλιο

Μπορεί η προετοιμασία της Νίκης να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 14 Αυγούστου κι αφού πρώτα πήρε μία παράταση μίας βδομάδας, αλλά η επίσημη «πρώτη» με την παρουσία του κόσμου θα γίνει μετά την κάθοδο της ομάδας από την Πορταριά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτό αποφάσισαν οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ, που έχουν «κυκλώσει» τη Δευτέρα 4η Σεπτεμβρίου για την «πρώτη» στο Π. Μαγουλάς, όπου θα γίνει και η παρουσίαση των παικτών και θα μπορέσει να δώσει το παρών και πολύ περισσότερος κόσμος, αφού θα έχουν τελειώσει και οι διακοπές των περισσότερων.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη προπόνηση χωρίς κόσμο, που θα σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα , όπως αναφέρθηκε, πιθανότατα στο γήπεδο του ΟΣΕ.

Σ’ αυτήν θα δώσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παρών οι Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Μιράντα, Τζιώρας, Κρητικός από το περσινό ρόστερ και πιθανόν και οι Μέτσε, Κριμιτζάς, με τους οποίους δεν υπήρξε εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη λύση των διετών συμβολαίων τους.

Επίσης, παρόντες θα είναι οι νεοαποκτηθέντες Στίκας, Γκαραβέλης, Πολίτης, Λίταινας, Ναά και Κραβαρίτης (οι τρεις τελευταίοι δεν έχουν ανακοινωθεί). Παράλληλα, θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις και κάποιοι μικροί από την Κ19.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.