Για το 1-1 η Αργώ στη Λάρισα με ΕΑΛ

Μπορεί να έχει δύσκολη αποστολή, αλλά η Αργώ θα τα δώσει όλα το Σάββατο (6/4), για να ισοφαρίσει τη σειρά της πρώτης φάσης των πλέι οφ ανόδου της β’ ζώνης στην Α2 γυναικών βόλεϊ, παίρνοντας το διπλό στη Λάρισα (στο γήπεδο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας) από την ΕΑΛ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σταθόπουλου την περασμένη Τετάρτη στον πρώτο αγώνα έχασε στην Αγριά με 1-3 σετ από τη λαρισαϊκή ομάδα, έχοντας σημαντικές απουσίες, που θα είναι ίδιες και στο δεύτερο ματς (Κοτέογλου, Κάστανου που αποχώρησαν, Τάσσου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και Τζιοβάρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα).

Οι δύο τελευταίες είναι λίμπερο και η απουσία τους φάνηκε ιδιαίτερα την περασμένη Τετάρτη που η Αργώ δέχτηκε 14 άσους (!), με το πρόβλημα στην υποδοχή να είναι εμφανές.

Οι Βολιώτισσες θα τα δώσουν όλα για το 1-1 και για να φέρουν τη σειρά και πάλι στην έδρα τους, ενώ, αν χάσουν το Σάββατο, ολοκληρώνεται γι’ αυτές η σεζόν, αφού η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και στη συνέχεια υπάρχει μόνο η σειρά των τελικών, από την οποία θα προκύψει η ομάδα που θα ανέλθει στη Pre League.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 6/4

18:00 ΕΑ Λαρίσης-Αργώ Βόλου

20:00 ΜΑΣ Νέα Γενεά-ΟΠΑΘ Περσέας

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.