Για το 4Χ4 στην έδρα του με Θήβα ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς στην έδρα του θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 15.00 απέναντι στη Θήβα, που γυρίζει στο Πανθεσσαλικό μετά τα δύο παιχνίδια στο ΕΑΚ με Ρήγα Φεραίο και Α.Ο. Σελλάνων και θέλει και την επιστροφή στα τρίποντα μετά την άτυχη λευκή ισοπαλία με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επιθυμεί να συνδυάσει τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες είτε ατομικά είτε ως σύνολο μέσα από τη σωστή καθοδήγηση της τεχνικής ηγεσίας με την τύχη που της έλειψε στα εκτός έδρας παιχνίδια πλην φυσικά αυτού της τραγικής πρεμιέρας στο Καρπενήσι και να προσθέσει τρεις πόντους στη συγκομιδή της.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Κραγιόπουλου, που πήρε κόκκινη με δεύτερη κίτρινη στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και του νεαρού κεντρικού αμυντικού Παπαϊωάννου, που είναι τραυματίας, ενώ επιστρέφει ο Τόσκας, που θα πρέπει ωστόσο να παρουσιαστεί στο στρατό την επόμενη βδομάδα, οπότε, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο Ολυμπιακός θα τον ξαναχάσει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με τη διοίκηση να εκπλήσσεται αρνητικά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού δεν ήξερε κάτι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μποτσιβάλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.