Για το πρώτο τρίποντο στα πλέι οφ η Νίκη

Αύριο Κυριακή στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕΚ Β’

Το πρώτο τρίποντο στα πλέι οφ του πρώτου ομίλου της Super League 2 θέλει η Νίκη την Κυριακή στις 16.00 στον Πανθεσσαλικό απέναντι στην ΑΕΚ Β’ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής.

Η Νίκη λόγω του ρεπό που έκανε την περασμένη Τετάρτη στην εμβόλιμη τρίτη αγωνιστική και εξαιτίας της ισοπαλίας με 3-3 ανάμεσα στην ΑΕΚ Β και τον Μακεδονικό έπεσε στην πέμπτη και τελευταία θέση των πλέι οφ, όντας ισόβαθμη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά από πέντε σερί ματς χωρίς τρίποντο η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επιδιώκει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος μετά το 0-3 στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας την ΑΕΚ Β’, με την οποία ήρθε ισόπαλη στον δεύτερο γύρο 1-1 στη Νεάπολη, δεχόμενη γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο ματς, υπάρχει μεγάλη διαφορά στους παίκτες που χρησιμοποίησε η ΑΕΚ Β’, η οποία είναι κατά πολύ αλλαγμένη από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μετά και από τους δεκατέσσερις πόντους στον πρώτο γύρο, κατάφερε να μπει στα πλέι οφ με 32 βαθμούς.

Σε σύγκριση με το ματς του πρώτου γύρου ΑΕΚ Β’-Νίκη 0-3 μόνο οι Χρυσόπουλος, Ρουκουνάκης και Λαμαράνα έπαιξαν σ’ αυτό του δευτέρου γύρου Νίκη-ΑΕΚ Β’ 1-1 στη βασική ενδεκάδα, με την ΑΕΚ να ενισχύεται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος με Γεμπόα, Μαχαίρα, Ζίνι, Θεοδωρίδη και άλλους παίκτες που έκαναν τη διαφορά.

Διαιτητής στο κυριακάτικο παιχνίδι Νίκη-ΑΕΚ Β στο Πανθεσσαλικό θα είναι ο Χρονάς από την Αχαΐα, που είχε διευθύνει και το παιχνίδι Νίκη-Καμπανιακός τη φετινή σεζόν στο ίδιο γήπεδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.