Για το πρώτο βήμα προς τον τελικό ο ΓΣ Αλμυρού στον Παλαμά

Αντιμετωπίζει σήμερα τους Τιτάνες στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών

Έχοντας πάρει δύο νίκες σε βάρος των Αετών Βέροιας, ο ΓΣ Αλμυρού έμεινε εκτός δράσης για δέκα ημέρες και πλέον επιστρέφει στο παρκέ σήμερα Κυριακή 21/04 για τα ημιτελικά τoυ 4ου ομίλου της National League 2, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό του Παλαμά Καρδίτσας την ομάδα των Τιτάνων, με την αναμέτρηση ν’ αρχίζει στις 17:00.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά, μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και πάλι σε διαδικασία πλέι οφ όπως είχε γίνει και πέρυσι, με τον ΓΣ Αλμυρού να έχει προκριθεί τότε αλλά βρήκε μπροστά του τον ΓΣ Σοφάδων στον τελικό, που του στέρησε την άνοδο στη National League. Oι παίκτες του Λουκά Ζαρονικόλα θέλουν πάντως να βρεθούν ξανά στον τελικό, ξέροντας όμως ότι οι Τιτάνες είναι έμπειρη ομάδα και αρκετά δυνατή, και δικαίως τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Απών από πλευράς ΓΣΑ θα είναι και πάλι ο τραυματίας Θοδωρής Μαμούρας.

Η ημιτελική φάση πραγματοποιείται με το σύστημα Best Οf 3, με την ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό να χρειάζεται να σημειώσει 2 νίκες. Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι σήμερα Κυριακή 21/04 στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, στις 24/04 στο κλειστό Αλμυρού και σε περίπτωση που χρειαστεί και 3ος αγώνας αυτός θα διεξαχθεί και πάλι στην έδρα του Παλαμά στις 28/04. Η ομάδα που θα τα καταφέρει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού που διεξάγεται ανάμεσα σε ΑΟ Τρίκαλα και Καστοριά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.