Για το προβάδισμα πρόκρισης στην Κροατία ο ΠΑΟΚ

Στο κατάμεστο στάδιο «Πόλιουντ» αγωνίζεται απόψε στις 22:00 (Novasports 2) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ευελπιστεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και μαζί προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Χάιντουκ Σπλιτ ενόψει και της ρεβάνς στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται αφενός να ξεπεράσει την απουσία του τιμωρημένου Ντάγκλας Αουγκούστο, που βρίσκεται πολύ κοντά στη Ναντ, αφετέρου να ελπίζει πως ο νεοαποκτηθείς Μαγκομέντ Οζντόεφ θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του Στέφαν Σβαμπ.

Ελλάδα και Κροατία είναι πολύ κοντά στο UEFA Ranking (20η και 19η θέση, αντίστοιχα), επομένως υπάρχει ακόμη ένα επιπλέον … εθνικό κίνητρο για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Ιβάν Λέκο θα παρατάξει την ομάδα του ξεκούραστη, μιας και το εκτός έδρας παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της HNL κόντρα στην Οσιγιεκ αναβλήθηκε. Οι Κροάτες έχουν ήδη κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα, αν και νωρίτερα απώλεσαν το Σούπερ Καπ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την πρωταθλήτρια Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Εκτός αποστολής εκτός του Αουγκούστο έμειναν και οι Νάσμπεργκ, Λύρατζης, ενώ σ’ αυτήν βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κέντζιορα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο «Στάντιον Πόλιουντ» θα είναι ο Δανός Μόρτεν Κροχ. Υπενθυμίζεται ότι όποια από τις δυο ομάδες πάρει την πρόκριση για τα Play Off της διοργάνωσης, θα βρει μπροστά της τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) -Χαρτς (Σκωτία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.