Για τους βαθμούς στη Λάρισα η Νίκη

Με τις προβλεπόμενες απουσίες των Κάσσου, Παναγιωτίδη και Μιράντα

Η Νίκη Βόλου ήταν η πρώτη που έκανε ζημιά στην ΑΕΛ στα φετινά πλέι οφ της Super League 2, με το 1-1 στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο πλέον ούτε οι Λαρισαίοι ούτε οι «κυανόλευκοι» έχουν κάποιον άλλο στόχο πέρα από το να τελειώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις φέτος και να στρέψουν οριστικά το βλέμμα τους στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, για το γόητρο και για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, η Νίκη ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα το απόγευμα του Σαββάτου (16:00) στο AEL FC Arena, στην αναμέτρηση απέναντι στο λαρισαϊκό σύνολο, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Η Νίκη προέρχεται εξάλλου από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Μακεδονικό (1-1 στο φινάλε του πρώτου γύρου του μίνι αυτού πρωταθλήματος), ενώ η ΑΕΛ είχε ρεπό.

Δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Κάσσου από την αποστολή της Νίκης Βόλου, όπως και αυτή του Παναγιωτίδη, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι ο Γαβριηλίδης, αλλά δύσκολα θα έχει θέση βασικού αν είναι στην αποστολή, από την οποία αναμένεται να απουσιάζει και ο Μιράντα, λόγω της συνεχόμενης επίκλησης ενοχλήσεων στη γάμπα, που τον έχει κρατήσει εκτός των πλάνων του Δημήτρη Ελευθερόπουλου εδώ και μερικά παιχνίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.