Για τρεις ώρες στο ΕΑΚ οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Ο παλιός και ο νέος αγωνιστικός χώρος του ΕΑΚ
Για να δουν την πρόοδο του αγωνιστικού χώρου!
Μεταμεσονύκτιο δελτίο Τύπου εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου. Σ’ αυτό αναφέρεται ότι οι παίκτες την Παρασκευή (1/9) έμειναν από τις 18.00 έως τις 21.00 στο ΕΑΚ, για να δουν πόσο προχώρησαν οι εργασίες!
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρεται επίσης ότι στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέλθουν δωρεάν!
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: “Σαν «οικογένεια» πέρασε τη σημερινή (1/9) ημέρα το τμήμα.
Στις 12:00 διοίκηση, προπονητής, τεχνικός διευθυντής και μέλη του staff είχαν συνάντηση στο ΕΑΚ με την εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπλαση του φυσικού χλοοτάπητα της παραδοσιακής μας έδρας και συζήτησαν για το χρονοδιάγραμμα και την πορεία των εργασιών.
Το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να φέρει τον αγωνιστικό χώρο να είναι έτοιμο το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Στη συνέχεια, στις 15:30 πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο γήπεδο του Σαρακηνού παρουσία όλου του τμήματος.
Στις 18.00 όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, μηδενός εξαιρουμένου, βρέθηκαν όλοι μαζί με το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ΕΑΚ, για να δουν την πρόοδο του αγωνιστικού χώρου και έμειναν στο γήπεδο ως τις 21:00 σε οικογενειακό κλίμα.
Το Σάββατο στις 17:30 η ομάδα δίνει ένα ακόμα ανταγωνιστικό φιλικό στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο. Εκεί όπως και με τη Φήκη αναμένεται να βρεθούν μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας θα είναι δωρεάν.
Στο αγωνιστικό ρεπορτάζ, αμφίβολοι θα είναι ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και ο Κώστας Καμπέρης, ενώ ο Στέλιος Αρσένος αναμένεται να δώσει πάλι χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές από τα αναπτυξιακά τμήματα που έχουν ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.