Γιαννακόπουλος: «Κράτος μπ…έλο»

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ΚΕΔ έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπου μπροστά στις κάμερες έκανε λόγο για «κράτος μπ…έλο», με αφορμή τον μη ορισμό των τριών διαιτητών (Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου) σε αγώνες του Ολυμπιακού.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού στιος δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν θα μείνουν απλοί παρατηρητές μπροστά σε αυτή την κατάσταση.

«Παρακολουθούμε επί εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία, να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι δεν θα κατέβει εάν οριστούν ξανά κάποιοι από τους συγκεκριμένους τρεις διαιτητές», τόνισε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ και συνέχισε:

«Μαθαίνω ότι επί εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές, χωρίς να μας έχει εξηγήσει κάποιος με ποια κριτήρια δύο διεθνείς και άλλος ένας διαιτητής δεν μπαίνουν στις κληρώσεις των αγώνων του Ολυμπιακού. Αυτό τι αποδεικνύει; Αποδεικνύει αυτό που λένε ότι οι Ολυμπιακοί, ότι κράτος είναι ο Ολυμπιακός.

Αλλά το θέμα μας είναι ότι ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο. Απ’ ότι φαίνεται και απ’ ότι ακούγεται, υπάρχουν εκβιασμοί από τον υπουργό προς στην ΕΟΚ, από την ΕΟΚ στους διαιτητές; Δεν θέλω να πιστέψω να πιστέψω τέτοια πράγματα».

Κατέληξε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού»: ​«Ο Παναθηναϊκός ζητά νόμιμα πράγματα και ζητά εξηγήσεις γιατί δεν έχουν μπει αυτοί οι διαιτητές. Θα καταλήγουμε τελικά να μην υπάρχουν Έλληνες διαιτητές να σφυρίζουν.

Θα αναγκαστούμε να υποστούμε στους εκβιασμούς του Ολυμπιακού και να παίζουμε με ξένους διαιτητές. περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή από την ΚΕΔ να απαντήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει παρατηρητής. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες αποφάσεις.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.