Γκιγιέρμε: Σοβαροί και συγκεντρωμένοι σαν να ήταν 0-0

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Κράσνονταρ, προκειμένου αύριο τη νύχτα (27/8, 22:00) να υπερασπιστεί την «προίκα» του 4-0 από τον αγώνα στο Φάληρο και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Από την αποστολή της πειραϊκής ομάδας δηλώσεις έκανε ο Βραζιλιάνος μέσος Γκιγιέρμε, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει σοβαρά, πειθαρχημένα και συγκεντρωμένα για να πετύχει το στόχο της.

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε ως τώρα: ένα παιχνίδι δυνατό, να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με ποιότητα για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League», σχολίασε ο μέσος του Ολυμπιακού.

Όσο για τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα μετά το ευρύ σκορ εντός έδρας και την προτροπή του Πέδρο Μαρτίνς να δουν τη ρεβάνς σαν όλα να ξεκινούν από το 0-0, είπε: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα που φέραμε στο Καραϊσκάκη, νιώθουμε ασφάλεια, αλλά παίζουμε με έναν επικίνδυνο αντίπαλο και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως 0-0 για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να αμυνθούμε στη συνέχεια καλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.