ΓΣ Αλμυρού: Μία μεταγραφή ακόμη και τέλος

H υπέρβαση έγινε για τον ΓΣ Αλμυρού, με τη συμφωνία με τον Μιχάλη Πολίτη, οπότε δεν έχουν μείνει και πολλά να γίνουν ακόμη στο μεταγραφικό επίπεδο για τη «νεοφώτιστη» στη Γ’ Εθνική κατηγορία ομάδα.

Για την ακρίβεια, υπάρχει μόνο ένα κομμάτι για να συμπληρωθεί πλήρως το μεταγραφικό παζλ, καθώς αναμένεται να γίνει μόνο μία προσθήκη ακόμη και κάπου εκεί να οριστικοποιηθεί το ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη υπάρχει συμφωνία με παίκτη που αγωνίζεται ως σέντερ και απομένουν οι τεχνικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η προσθήκη του στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Νάνης, δείχνει πάντως να είναι πλήρως ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν, τόσο με τη διατήρηση αρκετών παικτών στον βασικό κορμό της ομάδας, όσο και με τις μεταγραφικές προσθήκες, που δίνουν εμπειρία αλλά και ταλέντο στον ΓΣ Αλμυρού. Άλλωστε, ο προϋπολογισμός σε σχέση με την τελευταία αγωνιστική περίοδο δεν έχει ξεφύγει τόσο πολύ όσο μπορεί να νομίζει κανείς, με τα οδοιπορικά να είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε η Γ’ Εθνική έχει και περισσότερες μακρινές μετακινήσεις…

Εξάλλου οι διαθέσιμοι παίκτες βρίσκονται σε αγωνιστική εγρήγορση, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται τουλάχιστον μέχρι τέλη Ιουλίου. Από εκείνο το σημείο και μετά θα υπάρξει ένα διάλειμμα περίπου τριών εβδομάδων, με την προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο να αρχίζει πιθανότατα στις 24 Αυγούστου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.