H άποψη του προπονητή: Ο Γιάννης Φασουράκης σχολιάζει πρεμιέρα και ερχόμενη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ

Τι «είδε» και τι «βλέπει» σε κάθε αναμέτρηση

Μία νέα στήλη αρχίζει στο «Magnesiasports», με έναν προπονητή ομάδα της Α’ ΕΠΣΘ να σχολιάζει κάθε εβδομάδα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής που πέρασε αλλά και τα παιχνίδια αυτής που έρχονται, και η αρχή γίνεται με τον τεχνικό του Σαρακηνού Βόλου Γιάννη Φασουράκη!

Τα σχόλια λοιπόν του έμπειρου τεχνικού για την πρεμιέρα της φετινής Α’ ΕΠΣΘ ξεκινούν από το παιχνίδι της ομάδας του με τον Τοξότη, τονίζοντας ότι ευτυχώς η ομάδα του δεν πλήρωσε τις στιγμές χαλάρωσης, ενώ βρίσκει φυσιολογικά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, στα περισσότερα τουλάχιστον παιχνίδια

Σαρακηνός-Τοξότης (3-1): «Mιας και ήταν πρεμιέρα ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ενώ και ο Τοξότης είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο τοπικό ποδόσφαιρο και έχει κάνει αρκετές ζημιές την προηγούμενη χρονιά. Παίξαμε όσο ήταν για να κερδίσουμε. Δεν ήμαστε τόσο καλοί, αλλά παίξαμε όσο έπρεπε για να πάρουμε το ματς. Τα γκολ που μπήκαν τα είχαμε δουλέψει όλη την προηγούμενη εβδομάδα και υπήρχαν κάποιες στιγμές χαλάρωσης που θα μπορούσαμε να πληρώσουμε. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

Αγία Άννα-Ακρόπολη (6-0): «Αναμενόμενο το αποτέλεσμα με την άνετη επικράτηση της Αγίας Άννας».

ΦΘ Αγχίαλος-ΕΛ Νηλέας (0-0): «Με βάση και την περσινή εικόνα των δύο ομάδων, γιατί φέτος μόνο με την ΕΛ Νηλέας κάναμε ένα φιλικό, το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι έκπληξη, περιμένοντας από τη ΦΘ Αγχίαλος να πάρει τη νίκη».

Θησέας-ΓΣ Αλμυρού (1-1): «Κι αυτό ήταν ντέρμπι και θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δήμητρα-Αίας Σούρπης (3-6): «Πολύ καλή ομάδα ο Αίας παραδοσιακά, με πολύ καλό υλικό, ενώ είναι πολύ νεανικό το δυναμικό της Δήμητρας. Οπότε ήταν αναμενόμενη η επικράτηση του Αίαντα».

ΑΕ 2002-Πύρασος (0-5): «Ο Πύρασος έχει τη φανέλα του πρωταθλητή και το φαβορί κέρδισε».

Μαγνησιακός-Ρήγας Φεραίος (3-2): «Ήταν ένα ντέρμπι εξ αρχής και όπως αποδείχθηκε. Έμαθα ότι ο Μαγνησιακός πήρε τη νίκη με βάση και την εμπειρία των παικτών του, στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Η εμπειρία ήταν αυτή που έπαιξε καταλυτικό ρόλο».

Η 2η αγωνιστική (29-30 Οκτωβρίου)

Ντέρμπι και μάλιστα κάμποσα βλέπει από εκεί και πέρα στη δεύτερη αγωνιστική ο τεχνικός του Σαρακηνού, με την ομάδα του να υποδέχεται την Αγία Άννα.

Σαρακηνός-Αγία Άννα: «Παίζουμε με μία ομάδα που θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχει δείξει τα τελευταία τρία χρόνια ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει και ν’ ανέβει κατηγορία. Αυτό φαίνεται και με τις κινήσεις που έχει κάνει η διοίκηση για τη στελέχωση του ρόστερ με παίκτες από μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά το βλέπουμε και το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα ματς. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τακτικά όπως πρέπει, θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακρόπολη-ΦΘ Αγχίαλος: «Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η Ακρόπολη έχει ανάγκη τη νίκη, μετά το άσχημο ξεκίνημα και έχει και νέο προπονητή (σ.σ. Βασίλης Πανόπουλος. Είναι πάντως ένα ντέρμπι».

Τοξότης-Θησέας: «Είδαμε τον Τοξότη στην πρώτη αγωνιστική, και από την άλλη ο Θησέας Αγριάς έχει μία εμπειρία, οπότε όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά».

ΕΛ Νηλέας-Δήμητρα Ευξεινούπολης: «Θεωρώ ότι η ΕΛ Νηλέας θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα».

ΓΣ Αλμυρού-ΑΕ 2002: «Ο ΓΣ Αλμυρού έχει και το ειδικό βάρος της φανέλας και αρκετά καλούς παίκτες και είναι ευκαιρία να πάρει τρεις βαθμούς».

Αίας Σούρπης-Μαγνησιακός: «Ξαναλέω ότι η Σούρπη είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ένα ντέρμπι κατά την άποψή μου. Αν καταφέρει ο Μαγνησιακός να περάσει από αυτήν τη δύσκολη έδρα θα είναι γι’ αυτόν μεγάλη επιτυχία».

Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Ρήγας Φεραίος: «Ντέρμπι από τα παλιά, Γ’ Εθνικής, οπότε κι εδώ όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.