H Ρεάλ των 14 τίτλων στον ημιτελικό με την Μπάγερν των έξι

Η Βασίλισσα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αποκαθήλωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε δύσκολες ώρες στο Έτιχαντ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά άντεξε.

Έστειλε το ματς αρχικά στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια με γκολ των Ροντρίγκο στο 12′ και Ντε Μπρόινε στο 76′) και στη συνέχεια στα πέναλτι, όπου με ήρωα τον Λούνιν που είχε δύο αποκρούσεις (3-4 σκορ), πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Champions League, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την Μπάγερν Μονάχου.

Η γερμανική ομάδα, έπειτα από ένα κλειστό και αγχωτικό παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ χάρη σε κεφαλιά του Κίμιχ και σε συνδυασμό με το 2-2 του Λονδίνου, επιστρέφει σε ημιτελικό Champions League για πρώτη φορά μετά το 2020, χρονιά που κατέκτησε τον τίτλο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν του Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός κόουτς έχει τον τρόπο του στη διοργάνωση καθώς μετά τον τελικό με την Παρί το 2020 και την κατάκτηση με την Τσέλσι το 2021, έφτασε στα ημιτελικά και με την Μπάγερν και ονειρεύεται τρίτο τελικό με διαφορετική ομάδα!

H κάτοχος 14 τίτλων Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αναμετρηθεί στον ημιτελικό με την κάτοχο έξι τίτλων, Μπάγερν Μονάχου, σε μια τιτανομαχία. Και στο βάθος υπάρχει η προοπτική μιας αναμέτρησης στον τελικό (εφόσον ξεπεράσουν αντιστοίχως τις δύο εκπροσώπους του γερμανικού ποδοσφαίρου Μπάγερν και Ντόρτμουντ) της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν του Κιλιάν Μπαπέ, λίγο προτού ο Γάλλος σταρ φορέσει τα λευκά. Εκτός κι αν οι Γερμανοί κάνουν το θαύμα τους και βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σε τελικό, όπως το 2013!

O έτερος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν γνωστός από την Τρίτη (Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.