«Η ΑΕΚ κινείται για Φερνάντες»

Μεταγραφικός στόχος ο παίκτης του ΝΠΣ σύμφωνα με δημοσίευμα

Μεταγραφικός στόχος από την εγχώρια αγορά προέκυψε για την ΑΕΚ αφού ενδιαφέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η Ένωση για τον Πάολο Φερνάντες του ΝΠΣ Βόλος, και μάλιστα υποστηρίζει έχουν ήδη γίνει συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο Φερνάντες είναι 24 ετών, γεννηθείς στις 9/8/1998, και ξεκίνησε στις ακαδημίες της Σαραγόσα. Το 2013 αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκε μέχρι το 2019. Τη σεζόν 2016/17  συμμετείχε στην Premier League 2 (το πρωτάθλημα των Β΄ ομάδων της Premiership) με 26 συμμετοχές και 11 γκολ.

Ως δανεικός στην Μπρέντα βρέθηκε την περίοδο 2017/18 με 33 συμμετοχές και 2 γκολ στην Eredivisie. Τη σεζόν 2019-20 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Περούτζια και εκεί υπέστη κάταγμα στην κνήμη τον Δεκέμβριο του 2019, ένας σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης περίπου για ένα χρόνο. Αποδεσμεύτηκε από τη Σίτι και την επόμενη σεζόν (2020/21) επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Καστεγιόν, ομάδα Β΄ κατηγορίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.

Ο ΝΠΣ Βόλος συμφώνησε με τον Φερνάντες το καλοκαίρι του 2021 και τη σεζόν που ακολούθησε ο Ισπανός είχε 30 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Συμφωνία με Πετσιμέρη

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στέλιου Πετσιμέρη για τη θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Στέλιος Πετσιμέρης έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Βόλο, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.