Η αγωνιστική δράση για τα γυναικεία τμήματα της Αργούς

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα του γυναικείου τμήματος του ΑΣ Αργώ το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου.

Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας γυναικών-14η αγωνιστική
Η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Αργώ δίνει μεθαύριο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου το τελευταίο της παιχνίδι για τη κανονική περίοδο (regular season), στο Κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς, με αντίπαλο την EA Λάρισας. Η βολιώτικη ομάδα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, έτσι ώστε να μπει στη φάση των play out με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Ήδη, η ομάδα, με τα αποτελέσματα που έχει φέρει, βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του φετινού της στόχου, που δεν είναι άλλος από το να καθιερωθεί στην Α2 εθνική κατηγορία. Στον πρώτο αγώνα η Αργώ είχε επικρατήσει στη Λάρισα με 3-0 σετ, αλλά το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ντέρμπι, αφού και η ομάδα της ΕΑΛ έχει τις ίδιες βλέψεις.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:
ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων–ΦΓΣ Πρέβεζας (Σάββατο 19/2, 18.00, γήπεδο: ΔΑΚ Κατσιμίδου)

ΑΣ Αργώ-ΕΑ Λάρισας (Σάββατο 19/2, 18.00, γήπεδο: Κλειστό Αγριάς)
ΑΣ Γιάννενα-ΦΣ Λαρισαϊκός (Σάββατο 19/2, 18.00, γήπεδο: ΠΕΑΚ Ιωαννίνων)
ΠΟΓ ΗΡΑΚΛΗΣ –ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-3 (άνευ αγώνος)

Πρωτάθλημα Β’ Κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ
Το εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα Β΄ Κορασίδων, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ Β2, θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς στις 15.30.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ-3η αγωνιστική
Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων, η ομάδα του ΑΣ Αργώ αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο «Β. Παρασκευόπουλος» την ερχόμενη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 15.00, την αντίστοιχη ομάδα του Σπάρτακου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.