«Η αποχή έγινε για την κοροϊδία του Τζήμα»

Στο Ράδιο Ένα μίλησε σήμερα το πρωί ο Στέλιος Κολόζος, αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, τονίζοντας ότι η αιτία της αποχής των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση ήταν η κοροϊδία του Θ. Τζήμα σε ό,τι αφορά το οικονομικό κι όχι το πετρέλαιο ή το ζεστό νερό και πως ένας πρόεδρος είναι για να βάζει το χέρι στη τσέπη στα δύσκολα κι όχι να περιμένει τον κόσμο και τους χορηγούς, αλλιώς δε χρειάζεται. Επίσης αναρωτήθηκε αν τα 15.000 ευρώ που είπε ότι θα δώσει στους παίκτες την άλλη βδομάδα, θα τα δώσει σε χρήματα ή σε … φιλάκια. Ακόμη, επισήμανε ότι ο Θ. Τζήμας δε σταματά το ψέμα και πως ξεφτιλίζει τον σύλλογο, ενώ εξευτελίζεται και ο ίδιος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στ. Κολόζου:

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη Νίκη. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να κάνουν άλλη υπομονή. Το πετρέλαιο δεν είναι η αιτία που δεν έκαναν προπόνηση. Δεν είναι δυνατόν να μην κάνουν προπόνηση, επειδή δε θέλουν να κάνουν με κρύο νερό μπάνιο. Επειδή ειπώθηκε αυτό, να το ξεκαθαρίσουμε ότι η αιτία δεν είναι το νερό ούτε το πετρέλαιο, αλλά τα οικονομικά προβλήματα.

Είναι τόσο καλά παιδιά, είναι αγαπημένοι, παίζουν για τη φανέλα και το σήμα της Νίκης και το τιμούν, αλλά δεν το τιμά αυτός που διοικεί και λέω για τον κ. Τζήμα, που έχει αφήσει την ομάδα να πάει με αυτόματο πιλότο.

Ευτυχώς η ομάδα δεν πέφτει στο γκρεμό, γιατί υπάρχουν άνθρωποι από τον Βόλο που ασχολούνται, υπάρχουν οι δύο προπονητές που δεν έχουν πάρει χρήματα και βάζουν και από την τσέπη τους.

Επειδή οι παίκτες είναι τόσο καλά παιδιά, αν κάποιος τους έλεγε την αλήθεια και δεν τους κορόιδευε και με λίγα χρήματα, το κλίμα θα ήταν μια χαρά. Με την αποχή οι παίκτες έδωσαν το μήνυμα, για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται, καθώς ο κ. Τζήμας βγαίνει και μιλάει μόνος του και νομίζουν όλοι ότι είναι τα πάντα τακτοποιημένα. Αν στραβώσει ένα αποτέλεσμα, ο κόσμος θα πέσει πάνω στα παιδιά. Εμείς ό,τι γκέλα και να κάνουν, θα είμαστε μαζί τους μέχρι το τέλος. Και τους θέλουμε και του χρόνου.

Το θέμα των ποδοσφαιριστών είναι ο Τζήμας. Η αποχή από την προπόνηση ήταν μία ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοροϊδία. Τους πάει από Πέμπτη σε Παρασκευή, από Παρασκευή σε Δευτέρα και δεν είναι θέμα μόνο των μισθών τους. Είναι θέμα ότι τα σπίτια είναι στο όνομά τους. Τα παιδιά δεν έχουν πάρει μία και θα φύγουν και χρεωμένοι από την ομάδα. Ρεύμα δεν έχουν, βενζίνη δεν έχουν και βγάζει ανακοίνωση ότι είναι προγραμματισμένο για την άλλη βδομάδα να γίνουν πληρωμές. Δε σταματά το ψέμα αυτός ο άνθρωπος. Ξεφτιλίζει τον σύλλογο και ξεφτιλίζεται και ο ίδιος. Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει. Εγώ περίμενα σήμερα να πίνει καφέ στην Κατερίνη το πρωί. Να μην είναι καν εδώ.

Τώρα ονειρεύεται και τον σύλλογο. Δεν έχει κάνει τίποτα απ’ ό,τι έχει πει. Ένα μηδενικό. Τα έχει κάνει ο κόσμος κι αυτοί που είναι γύρω από την ομάδα και έχουμε τον Τζήμα να υπερηφανεύεται. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω ούτε να δεχθώ την κοροϊδία. Πολλοί ποδοσφαιριστές φιλοξενούνται σε σπίτια παικτών από τον Βόλο. Ας πληρώσει τους μισθούς των ποδοσφαιριστών, για να πληρώσουν το ρεύμα.

Εμείς αυτήν την ομάδα την πιστεύουμε και μας ενδιαφέρει να μείνουν τα παιδιά. Αυτόν δεν τον ενδιαφέρει. Ήρθε εδώ, για να διαφημίσει τον εαυτό του και να σηκωθεί να φύγει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει. Ο κόσμος τον ακούει να μιλά μόνος του. Πλέον δε θα μιλά μόνος του. Εγώ θα βγαίνω και θα απαντάω. Αυτά τα 15.000 ευρώ που είπε ότι θα τα δώσει στους ποδοσφαιριστές την επόμενη βδομάδα, θα τα δώσει σε φιλάκια ή σε λεφτά; Χθες βγήκε και είπε ότι πλήρωσε 6.500 σε υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν έχει πληρώσει τίποτα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Και μέχρι χθες ψέματα έλεγε. Σε μία αποστολή πήγε ο ίδιος και τη χρωστάμε ακόμη. Αν δεν ήταν ο Στέργιος Φάτσης να βρει τη χορηγία για τα λεωφορεία, δεν ξέρω τι θα γινόταν τώρα. Επειδή ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε, έχουμε κάνει το κουμάντο μας για το ταξίδι της ομάδας στη Λευκάδα. Δεν την αφήνουμε εμείς την ομάδα να πάει με τον αυτόματο πιλότο. Η επίσημη Νίκη είναι η Ερασιτεχνική. Ο κ. Τζήμας είναι επίσημος στο facebook.

Μόλις είδε το πούλμαν της ομάδας στην επιστροφή από την Ιστιαία, έφυγε. Αφού δε δίνει λεφτά για την ομάδα, ας δώσει τουλάχιστον συγχαρητήρια. Βγαίνει και λέει ότι δεν έχει έσοδα και περιμένει τους χορηγούς. Λέγεσαι πρόεδρος όταν δε βάζεις το χέρι στην τσέπη; Έτσι δε χρειάζεται πρόεδρος. Θα λέμε τον κόσμο και τους χορηγούς να πληρώνουν. Τον πρόεδρο τον θέλουμε για τα δύσκολα, για να βάζει το χέρι στην τσέπη».

Τέλος, ο κ. Κολόζος ανέφερε ότι η ανακοίνωση-απάντηση προς τους παίκτες την Τρίτη ήταν του κ. Τζήμα κι όχι της Δ.Ε., αφού τον έχουν αφήσει μόνο του τα υπόλοιπα μέλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.