Η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον Ολυμπιακό Β.

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας την Τετάρτη (30/10) στις 15.00. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή.

Οι παίκτες που την αποτελούν είναι οι: Μαλέρμπ, Νίκας, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς, Γρίβας, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Σιντί Αλί, Δούμτσιος.

Το κλίμα στον Πανιώνιο είναι βαρύ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 4-0 και οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου κάλεσαν τους ανθρώπους που έχουν τα ηνία του συλλόγου να παραιτηθούν, τονίζοντας ότι δεν τον σέβονται. «Γίνατε πιο αντιπαθητικοί και από αυτούς που τάχαμου θα κυνηγούσατε (και φυσικά δεν το κάνατε ποτέ)», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους, αλλά και: «Η γάγγραινα που τρώει τις σάρκες του Συλλόγου καταντήσατε. Αφήστε ήσυχο τον Πανιώνιο, να είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.