Η ατμόσφαιρα ήταν καλή στο Βελεστίνο, αλλά ήρθε η ένταση στο 70’…

Το κλίμα ήταν καλό πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Ολυμπιακό Βολου, και μάλιστα οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, γνωστοί αρκετοί μεταξύ τους τα έλεγαν και εκτός γηπέδου και στις κερκίδες, αλλά στο 70’ όλα πήγαν να χαλάσουν.

Οι εικόνες ήταν ωραίες (δεν έχουμε δει πολλές φορές να συνοδεύουν τις δύο ενδεκάδες παιδάκια στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα της ΕΠΣΘ), τα μικρά παιδιά από την κερκίδα του Ρήγα Φεραίου έδωσαν το δικό τους χρώμα και σε κάποια φάση τα μικρότερα άρχισαν να παίζουν και να χορεύουν στις κερκίδες με μουσική, ενώ οι μεγαλύτεροι έβλεπαν ποδόσφαιρο.

Μετά άρχισε η μουρμούρα, οι αντεγκλήσεις σε κάποιο σημείο, και από το πουθενά (τουλάχιστον για όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι) αρκετοί έγιναν μία μάζα, με κάποιους να προσπαθούν να χωρίσουν τους υπόλοιπους που είχαν αρπαχτεί και μάλιστα με πολλή ένταση να επικρατεί. Ως και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έσπευσαν να ηρεμήσουν τους εμπλεκόμενους, έχοντας στις κερκίδες τις οικογένειές τους.

Μάταια παράλληλα μία κυρία μέσω μεγάφωνου καλούσε τους εμπλεκόμενους στη σύρραξη να σταματήσουν για να μην υπάρξει θέμα με τα παιδάκια που είχαν μαζευτεί στη μία άκρη της κερκίδας, φοβισμένα τα περισσότερα… Πέντε λεπτά κράτησε όλο το σκηνικό, αλλά και αυτά ήταν αρκετά για να χαλάσουν το κλίμα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.