Η ΕΕΑ πέρασε τον ΝΠΣ αλλά «έκοψε» τον Πανσερραϊκό

Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής μένει ο Πανσερραϊκός, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να έχει ολοκληρώσει την εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ της Super League

Ο «νεοφώτιστος» στη Super League σύλλογος δεν έλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, καθώς σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από τα δικαιολογητικά που κατέθεσε απουσίαζε η βεβαίωση ηλεκτρονικής εποπτείας. Όπως αναφέρεται, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έχει το δικαίωμα να ζητήσει από την Επιτροπή ανάκληση της απόφασης σε δεύτερο βαθμό.

Από την άλλη, κανονικά έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής οι ΠΑΕ Άρης και Βόλος ΝΠΣ, όπως το ίδιο είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα και με τις υπόλοιπες έντεκα ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Η ΕΕΑ, τέλος, απέρριψε την αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης περί ανάκλησης-θεραπείας της από 21.07.2023 απόφασης της Επιτροπής, με την οποία δεν της χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League 2. Ως γνωστόν πάντως ο Απόλλων Σμύρνης δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και αναζητά θέση στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.