Η Ελλάδα «κλειδώνει» την πρωτιά κόντρα στην Ουκρανία – Η ώρα και το κανάλι

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ουκρανία και με νίκη θα «κλειδώσει» μαθηματικά την πρώτη θέση του Γ’ ομίλου στο Eurobasket 2022.

Η Εθνική έκανε το χρέος της κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα (5/9) κι πραγματοποίησε το «3 στα 3» στο Μιλάνο.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έκαναν έτσι άλλο ένα βήμα προς την κατάληψη της κορυφής, την οποία θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μαθηματικά στο ερχόμενο παιχνίδι.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Ουκρανία και σε περίπτωση που πάρει την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση στον όμιλο της. Η αποστολή της, βέβαια, δεν θα είναι εύκολη, καθώς η εκπληκτική ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις νίκησε και την Ιταλία, κάνοντας με τη σειρά της το «3 στα 3».

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έστειλε μαθηματικά, Ουκρανία και Ελλάδα στα νοκ άουτ του Βερολίνου, με τις δύο ομάδες να παλεύουν σήμερα (7/9) για την πρωτιά! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκουράστηκε στο ματς με τους Βρετανούς κι αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη, όπως ανέφερε κι ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Η ώρα και το κανάλι του Ελλάδα – Ουκρανία
Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουκρανία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (6/9). Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 και το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.