Η ΕΟΚ απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κενή θέση στην Α1

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κάλεσε τους συλλόγους και της ΚΑΕ, που θα ήθελαν να καλύψουν την κενή θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας.

Η προθεσμία που δόθηκε είναι έως τις 9 Αυγούστου, ενώ οι ομάδες που έχουν δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας είναι όσες συμμετείχαν στα περυσινά πρωταθλήματα της Α2 και Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία και τις Κ.Α.Ε. που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης για την πλήρωση της κενής θέσης στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην προβλεπόμενη από τον Κανονισμό διαδικασία επιλογής, με τη κατάθεση στην Ε.Ο.Κ. φακέλου στον οποίο θα περιέχονται όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα στοιχεία, μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και μέχρι ώρα 14.00.

Επισημαίνεται ότι οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία αδειοδότησης είναι αυτές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.