Η επανεκκίνηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου

Ενόψει της έναρξης της Α’ ΕΠΣΘ, η διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ανακοίνωσε σημαντικές όπως τις χαρακτηρίζει  στο ρόστερ του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση παίκτες του συλλόγου είναι πλέον οι Κυριάκος Σουλακούδης (κεντρικός αμυντικός από τον Πηλέα), Αντώνης Βλαχόπουλος (τερματοφύλακας), Φάνης Βλαχόπουλος ( επιθετικός από τον Άνθιμο Γαζή), Ντίνος Κουζιώκας (αμυντικός από τη Μακρινίτσα), Νίκος Παπαλουκάς (αμυντικός από τη Βοιωτία), Μανώλης Τρίμμης (προπονητής στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και επιθετικός) και Βαλάντης Ντόνος (επιθετικός από τον Αστέρα).

Επίσης στο δυναμικό του Διαγόρα βρίσκονται πλέον και οι γηγενείς Μάριος Γκοντόλος (επιθετικός),Πέτρος Κωνσταντίνου (επιθετικός) Γιώργος Μεϊντάνης (αμυντικός), Γιώργος Παπαϊωάννου (μέσος) και ο Πάνος Ντάφος που πέρυσι ανήκε στον Αστέρα Ριζομύλου.

Αυτοί οι παίκτες μαζί με αυτούς που ανακοινώθηκαν στην αρχή της προετοιμασίας και μαζί με πέντε νέα παιδιά από την Ακαδημία του συλλόγου, συγκροτούν το νέο ρόστερ του Διαγόρα στο οποίο αναμένεται να γίνουν δύο με τρεις προσθήκες ακόμη.

«Ο Διαγόρας μετά την ιστορική και ανεπανάληπτη περσινή πορεία, επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας νέα διοίκηση νέο ρόστερ και ένα άριστο οικογενειακό κλίμα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.