Η ετήσια χοροεσπερίδα του Ίωνα στις 18/2

Την επόμενη Κυριακή 18/2/24 και ώρα 12.30 στο ΣταΦίλοι από παλιά-Μουσικό Μεζεδοπωλείο στην οδό Αλμυρού 9 και Λάχανα στα Παλαιά Βόλου ο Ιωνας θα κάνει την ετήσια κοπή της πίτας του για όλα τα τμήματα αλλά και θα διοργανώσει την ετήσια χοροεσπερίδα του με πολλά και πλούσια δώρα.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν και θα δοθούν σε όλα τα παιδιά μετάλλια και διπλώματα για τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο σύλλογο, ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις.
Η τιμή της κάρτας θα είναι 22 ευρώ για τους ενήλικες και 17 ευρώ για τα παιδιά και θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, αναψυκτικά, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.
“Καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του συλλόγου αλλά και όχι μόνο να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία της εκδήλωσης, για να δείξουμε τη δυναμική του συλλόγου μας, αλλά κυρίως, για να τιμήσουμε και να δώσουμε δύναμη στα παιδιά μας.
Για καλύτερη οργάνωση μπορείτε να προμηθευτείτε κάρτες αλλά και να δηλώσετε τα άτομα για τον χορό στον πρόεδρο της ομάδας Στέφανο Φαρμάκη.
Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια υπέροχη μέρα παρέα ως οικογένεια όπως ακριβώς και λειτουργεί ο σύλλογός μας”, αναφέρει ο Ιωνας σε ανακοίνωσή του.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.