Η Λυδία Παντελόγλου πέτυχε όριο για το Ευρωπαϊκό στα 3α Νικητήρια

Παντελόγλου και Καλτσουκαλάς με τον έφορο κολύμβησης της Νίκης, Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη
Αναδείχθηκε επίσης καλύτερη αθλήτρια των αγώνων
Πολύ καλές επιδόσεις στην αυγή του 2024 σημειώθηκαν στη διασυλλογική ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης με την επωνυμία “3α Νικητήρια”, που έγινε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου, με διοργανώτρια τη Νίκη Βόλου.
Όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στην Κλαϊπέδα της Λιθουανίας από τις 25/6 έως την 1η/7-2024, πέτυχε η αθλήτρια της Νίκης Λυδία Παντελόγλου με επίδοση 22.74 στα 50μ. διπλά πέδιλα.
Ανάλογη επιτυχία και για τον Ραφαήλ Κόκκινο του Πανσερραϊκού με επίδοση 16.56 στα 50 μ. επιφάνεια, ενώ ο Γιώργος Καλτσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου, με επίδοση 1:17.88, στο νέο αγώνισμα των 200 μ. υποβρύχιο, πέτυχε όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι 7 – 14/7/2024.
Όλες οι παραπάνω επιδόσεις θα πρέπει να επιβεβαιωθούν σε κάποιον από τους αγώνες πρόκρισης των Εθνικών Ομάδων που ακολουθούν.
Καλύτερος αθλητής των αγώνων αναδείχθηκε, βάση της διεθνούς βαθμολογίας, ο Γιώργος Καλτσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου με 867 βαθμούς, από την επίδοση του στα 200 υποβρύχιο.
Καλύτερη αθλήτρια αναδείχθηκε, επίσης βάσει της διεθνούς βαθμολογίας, η Λυδία Παντελόγλου της Νίκης Βόλου με 821βαθμούς με την επίδοση της στα 50 διπλά πέδιλα.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.