Η μεγάλη Κυριακή της οικογένειας Εσπόζιτο: Οι τρεις γιοι παίζουν τα… ματς της ζωής τους!

Είναι κάποιες ιστορίες που γράφει το ποδόσφαιρο και μένουν στο… χρονοντούλαπο. Όπως αυτή της οικογένειας Εσπόζιτο, η οποία θα είναι καρφωμένη αύριο Κυριακή μπροστά στις τηλεοράσεις.

Διότι το να δώσουν το παρών σε κάποιο από τα ματς που δίνουν οι γιοι της οικογένειας, θα είναι αδικία για την προσπάθεια των άλλων. Εκτός και αν αποφασίσουν να πάει από ένα μέλος σε κάθε ματς. Ο πατέρας Αγκοστίνο, η μητέρα Φλάβια και η κόρη Άννα Μαρία…

Αυτό που συμβαίνει, λοιπόν σε λίγες  ώρες από σήμερα για την οικογένεια Εσπόζιτο είναι απίθανο και πρόκειται για την… μεγάλη Κυριακή που θέλουν να ζήσουν μόνο χαρές!

Η αρχή γίνεται στις 21:30 το βράδυ. Ο Σεμπαστιάνο, ο… μεσαίος γιος της οικογένειας, θα διεκδικήσει παρέα με την ομάδα του την Μπάρι την επιστροφή του συλλόγου στη Serie A μετά από 13 χρόνια. Αντίπαλος η Κάλιαρι και μετά το 1-1 στη Σαρδηνία, η Μπάρι θέλει να μην χάσει στη ρεβάνς του «Σαν Νικόλα» για να είναι αυτή που θα ανέβει. Ο 20χρονος δανεικός από την Ίντερ παίκτης, αγωνίζεται ως στράικερ και μένει να δούμε πως θα πάει το παιχνίδι του.

Ένα τέταρτο αργότερα, στις 21:45, ο μεγάλος γιος της οικογένειας Εσπόζιτο, Σαλβατόρε, παίκτης της Σπέτσια, θα διεκδικήσει την παραμονή στη Serie A, σε αγώνα μπαράζ με την Βερόνα. Ο 22χρονος έχει χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του φέτος και το μονό ματς που θα διεξαχθεί στο «Mapei», θα κρίνει ποια από τις δύο θα αγωνίζεται και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία. Αν καταφέρει να μείνει η Σπέτσια και ανέβει η Μπάρι, τότε τα δύο αδέρφια δεν αποκλείεται να… κοντραριστούν!

Όταν θα φτάσει η ώρα τις 00:00, τότε θα έχουμε το τελευταίο παιχνίδι που δίνει μέλος της οικογένειας Εσπόζιτο! Ο Φραντσέσκο Πίο, ο οποίος όπως και ο Σεμπαστιάνο, ανήκει στην Ίντερ και με την εθνική Ιταλίας θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή u20. Απέναντί του η Ουρουγουάη, οι δύο ομάδες που έφτασαν ως το τέλος του δρόμου στο Μουντιάλ u20 και θέλουν να σηκώσουν την κούπα!

Η μεγάλη Κυριακή της οικογένειας Εσπόζιτο είναι κοντά και θα είναι δραματική!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.