Η νέα εμπειρία ξεκινά για τον ΟΥΚ Βόλου!

Πρεμιέρα αύριο απέναντι στη Βουλιαγμένη (ΕΑΚ Βόλου-18:00)

Η τελευταία αγωνιστική περίοδος σίγουρα δεν ήταν ομαλή, με τον κορωνοϊό να επηρεάζει το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών, και την ομάδα του Βόλου να προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις, απλά για να τις ολοκληρώσει. Τα φετινά δεδομένα βέβαια είναι πολύ διαφορετικά, καθώς πλέον προβλέπονται υποβιβασμοί και οι Βολιώτες του Νίκου Βενετόπουλου θέλουν να παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, αρχής γενομένης, με το πρώτο παιχνίδι που δίνεται αύριο Σάββατο στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου με αντίπαλο την πανίσχυρη Βουλιαγμένη, στις 18:00.

Όπως είχε τονίσει εξάλλου και ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας στο «Μagnesiasports» η αποστολή των παικτών του μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο δεν έχουν τίποτε να χάσουν με το να κάνουν μία καλή προσπάθεια, απέναντι σε μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου για μία ακόμη χρονιά. Εξάλλου, ο ΟΥΚ Βόλου είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, έστω και αν θα αγωνιστεί με ελλείψεις.

Ο Αυστραλός Νικ Χάλλαμ και ο Αμερικανός Λουίς Αράγια, αμφότεροι περιφερειακοί, δεν υπολογίζονται εξαιτίας της… γραφειοκρατίας που απαιτείται προκειμένου να ταξιδέψουν από τις χώρες τους στην Ελλάδα, οπότε το τεχνικό επιτελείο του ΟΥΚ Βόλου περιμένει τους παίκτες να είναι διαθέσιμοι για τη δεύτερη αγωνιστική και για το παιχνίδι με τον Υδραϊκό. Από εκεί και πέρα, το ρόστερ του βολιώτικου συλλόγου πόλο Ανδρών απαρτίζουν οι Σιορδίλης Ξενοφών, Νάσιος Κων/νος-Βαλεντίνος, Ιωαννίδης Ιωάννης-Σταύρος, Μπακαλάκης Δημήτριος, Νικηφορίδης Μηνάς, Στεργίου Δημήτριος, Νιζάμης Αριστείδης, Μαρινάγης Γεώργιος-Εμμανουήλ, Βασιλούδης Αθανάσιος, Στεργίου Γεώργιος, Μεριστούδης Ιωάννης, Μαρινάγης Χρήστος, Γλούμης Δημήτριος, Γκανάτσιος Δημήτριος, Βλιώρας Βασίλειος, Κουφιδάκης Χρήστος, Βαλτσιώτης Ιωάννης, Νικολέρης Μιχαήλ, Γλούμης Παναγιώτης, Πετρόπουλος Κων/νος, Μπομπος Δημήτριος, Γκανάτσιος Ιωάννης, Ιωάννου Στυλιανός, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες ξένοι.

Έστω και δεύτερη χρονιά στην Α1, η αγωνιστική περίοδος 2021-22 αποτελεί μία νέα εμπειρία για τον ΟΥΚ, απέναντι και σε ένα περίπλοκο σύστημα διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Βόλου δεν έχει να χάσει τίποτα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.