Η Νίκη θα αγωνιστεί με στόχο το τρίποντο στο Ρέθυμνο

Της κάνει βέβαια και η ισοπαλία

Η αυλαία για το Νότιο Όμιλο της Football League είναι προ των πυλών. Η 18η και τελευταία αγωνιστική της κατηγορίας είναι γεγονός και βρίσκει τους «κυανόλευκους» να δοκιμάζονται το Σάββατο (26/06, 17.00) στην Κρήτη απέναντι στην Επισκοπή. Ένας διόλου εύκολος και αδιάφορος αντίπαλος που εκτός του ότι παρουσίασε μαχητικό πρόσωπο στο ματς του πρώτου γύρου στη Νεάπολη, αποσπάζοντας λευκή ισοπαλία, έχει πλέον και βάσιμες ελπίδες ανόδου.

Η ομάδα του Γιασμίνκο Βέλιτς με το διπλό που πέτυχε στον Ασπρόπυργο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, βρίσκεται πλέον στο -1 από την Ρόδο που κρατάει την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Superleague 2. Αυτό που επιζητά η Επισκοπή είναι νίκη και να μην επικρατήσει η Ρόδος στην έδρα του Ασπροπύργου έτσι ώστε να πάρει αυτή το εισιτήριο της ανόδου.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως δεν είναι και το καλύτερο δυνατό παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη για τελευταία αγωνιστική. Η Νίκη Βόλου νιώθει… καυτή την ανάσα του Αστέρα Βλαχιώτη που είναι στο -2 από την σωτηρία και υποδέχεται εντός την ουσιαστικά αδιάφορη Σαντορίνη, μιας και οι νησιώτες θέλουν πάρα πολλούς συνδυασμούς για να έρθουν αυτοί δεύτεροι. Σε περίπτωση ισοβαθμίας της Νίκης με τον Αστέρα, οι «κυανόλευκοι» είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν μιας και έχουν ως «προίκα» την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στους Λάκωνες με 1-0 αλλά επίσης καλύτερη διαφορά τερμάτων και επίθεση.

Η Νίκη πρέπει να μπει στον αγωνιστική χώρο «δαγκώνοντας σίδερα», να επιβάλλει εξ αρχής τον ρυθμό της και να πετύχει ένα, τουλάχιστον, πολυπόθητο τέρμα που θα την απαλλάξει από το άγχος του τι θα γίνεται στο Αστέρας Βλαχιώτη – Σαντορίνη και θα ανανεώσει την συμμετοχή της στην Football League της νέας χρονιάς. Μετά μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία λόγω αναδιάρθρωσης αλλά αυτή η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα και καλό θα είναι να αποφευχθεί

Από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Επισκοπή, θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας καρτών οι Τζοβάρας, Μπόσιο, Μέτσε και Τσιμπούκας. Σημαντική θα είναι η επιστροφή του πρώτου σκόρερ, Αντόνιο Ροχάνο, που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την Καλλιθέα.

Η 18η και τελευταία αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Football League

Σάββατο 26/06, 17.00

Αιγάλεω – Καλλιθέα

Αστέρας Βλαχιώτη – Σαντορίνη

Ασπρόπυργος – Ρόδος

Επισκοπή – Νίκη Βόλου

Καλαμάτα – Ιάλυσος

Η Βαθμολογία

  1. Καλαμάτα 32
  2. Ρόδος 27
  3. Επισκοπή 26
  4. Καλλιθέα 25
  5. Ιάλυσος 24
  6. Σαντορίνη 24
  7. Αιγάλεω 22
  8. Νίκη Βόλου 21
  9. Αστέρας Βλαχιώτη 19
  10. Ασπρόπυργος 8

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.