«Η Νίκη Βόλου έχει πλέον κουλτούρα να βγάλει παίκτες από τα σπλάχνα της»

Για τη δουλειά τη δική του αλλά και του υπόλοιπου προπονητικού τιμ στην ακαδημία της Νίκης Βόλου και στους Νέους Αθλητές μίλησε στο Blue Heart Fm ο προπονητής Γιώργος Παρασκευαΐδης, που σταμάτησε την καριέρα του και συνεχίζει ως τεχνικός των ποδοσφαιρικών υποδομών του συλλόγου. Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δουλεύουμε συγκεκριμένα σε συνεργασία με τον κ. Μπούις και προσπαθούμε να είμαστε στο ίδιο μοτίβο, στα ίδια συστήματα, στον ίδιο τρόπο δουλειάς, ώστε τα παιδιά που θα ξεχωρίσουν με το καλό να πάνε στην πρώτη ομάδα και να υπολογίζονται απ’ αυτή. Εμένα δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα κάθε Κυριακή, με ενδιαφέρει η δουλειά που άρχισε με τον κ. Μπούις πέρσι, η οποία φάνηκε στην πορεία, γιατί είδαμε άλλους ποδοσφαιριστές, να συνεχιστεί και φέτος κι αν μπορούμε, να βγάλουμε τρία-τέσσερα παιδιά το καλοκαίρι, που θα πάνε στη Νίκη, αλλά για να υπολογίζονται και για να μπορέσουν και να παίξουν. Αυτό να αρχίσει στη συνέχεια με την πάροδο του χρόνου να αυξάνεται.

Με τον κ. Μπούις προσπαθούμε να κάνουμε ακριβώς πάνω κάτω την ίδια προπόνηση. Δηλαδή ένα παιδί, που είναι στους Νέους Αθλητές, να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο με την πρώτη ομάδα. Βέβαια, όλα αυτά είναι προσομοίωση. Αν δε ζήσεις κάτι, δε θα μπορέσεις ποτέ να πάρεις την εμπειρία του. Το βασικότερο απ’ όλα είναι ότι υπάρχει πλέον η κουλτούρα στην ομάδα να βγάλει παίκτες από τα σπλάχνα της κι αφού το θέλει, αργά ή γρήγορα θα το κάνει και θα ‘ναι καλό για όλους μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.