«Η Νίκη Βόλου δεν εκπέμπει SOS»

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της κυανόλευκης ΠΑΕ, Παναγιώτης Δαλαταριώφ.
Τόνισε ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ, υπεύθυνος Επικοινωνίας της κυανόλευκης ΠΑΕ

Μπορεί η Σούπερ Λιγκ 2 στην ανακοίνωσή της μετά το Δ.Σ. της περασμένης Τρίτης να τόνιζε ότι εκπέμπει SOS, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τη Νίκη, όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Ισορροπίες» στο Blue Heart Fm ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της κυανόλευκης ΠΑΕ, Παναγιώτης Δαλαταριώφ.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος για το χθεσινό Δ.Σ. και το γεγονός ότι συζητήθηκε και πάλι το ενδεχόμενο αναστολής του πρωταθλήματος, σχολίασε (απομαγνητοφώνηση: magnesiasports): «Δεν γνωρίζω αν υπάρχει περίπτωση να διακοπεί το πρωτάθλημα. Η Νίκη Βόλου δεν έδωσε το παρών στο Δ.Σ. Ο κ. Παπακωνσταντίνου πηγαίνει πραγματικά στα διοικητικά συμβούλια που έχουν πραγματικά αξία και σημασία. Δεν το λέω, για να μειώσω το χθεσινό Δ.Σ., αλλά τι να πούμε, το δεδομένο; Εχουμε υπογράψει με τον τηλεοπτικό πάροχο. Ο τηλεοπτικός πάροχος θέλει να ξεκαθαρίσει η εκκρεμοδικία που υπάρχει με το ένταλμα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ. Και εμείς θέλουμε να ξεκαθαρίσει.

Η Νίκη είναι από τις μετρημένες ομάδες στα δάχτυλα του ενός χεριού και στους δύο ομίλους που κοσμεί το πρωτάθλημα της SL2 και δεν ανήκει σ’ αυτό το περιβάλλον της σκιάς και του παρασκηνίου.

Η Νίκη είναι κάτι το διαφορετικό. Κι εμείς θέλουμε την αλήθεια, θέλουμε ανθρώπους που θα αγαπήσουν το ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο και όχι το ποδόσφαιρο του παρασκηνίου, της γεωγραφίας και της σφυρίχτρας.

Είναι φυσιολογικό ότι οι ομάδες εκπέμπουν SOS, γιατί τα έσοδα είναι ανύπαρκτα. Όμως η Νίκη Βόλου δεν εκπέμπει SOS. Σίγουρα τα χρήματα αυτά είναι ένα σημαντικό ποσό, αλλά δεν θα αλλάξουν κάτι ούτε στον προγραμματισμό μας, ούτε στις υποχρεώσεις που έχουμε ούτε στους στόχους μας.

Το ποσό αυτό είναι πολύ μικρό δυστυχώς, μακάρι να ήταν μεγαλύτερο και να μιλούσαμε και σε άλλη βάση. Η Νίκη δεν θα σωθεί, αν πάρει 50 ή 100 δραχμές παραπάνω, οπότε η Νίκη δεν εκπέμπει SOS. Να μην ανησυχεί ο κόσμος ότι στη Νίκη δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα, αν δεν πάρει το bonus κατάταξης για παράδειγμα».

Σκοπός η δημιουργία μίας νέας γενιάς φιλάθλων

Ακόμη, ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ επεσήμανε ότι η Νίκη στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, ενώ πληροφόρησε ότι ετοιμάζονται κάποιες δράσεις, προκειμένου να δημιουργηθεί μία νέα γενιά φιλάθλων της Νίκης.

«Η Νίκη είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το προπονητικό τιμ έχει πολύ υψηλό επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης και ο κ. Ελευθερόπουλος είναι ένα κόσμημα.

Θα πρέπει όσοι είναι στη Νίκη Βόλου ν’ αγκαλιάσουν την ομάδα, όπως κάνουν οι περισσότεροι. Απλά υπάρχουν και κάποιοι που πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις.

Δεν στηριζόμαστε κάπου αλλού, παρά μόνο στους ανθρώπους που λέγονται Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης, φυσικά στον κόσμο της και σε κανέναν άλλον. Δεν μας έβαλε κάποιος σε πιο εύκολο όμιλο, ούτε έχουμε κάποια βοήθεια από οποιονδήποτε. Ακόμη και για να έχουμε το προφανές, δηλαδή το γήπεδό μας, παλεύουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Εμείς ως Νίκη θέλουμε να κάνουμε κάποια πράγματα που θα τα δει και ο κόσμος τις επόμενες ημέρες, κάποιες δράσεις, για να φέρουμε πιο κοντά τον κόσμο και τα νέα παιδιά. Κυρίως εκεί θα πέσει όλο μας το βάρος. Θα κάνουμε κάποια πράγματα πολύ όμορφα τις επόμενες ημέρες, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί ακόμα τα συζητάμε και τα σχεδιάζουμε. Όμως θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν νέο πυρήνα φιλάθλων, μικρά παιδιά κυρίως, την επόμενη γενιά φιλάθλων της Νίκης, τα οποία θα έχουν την κουλτούρα και τις αξίες της Νίκης.

Βλέπουμε ένα τοξικό κλίμα και η κλιμάκωση της βίας, που πάντα υπήρχε, είναι τώρα απίστευτη. Εμείς έχουμε άλλη κουλτούρα και προσπαθούμε να είμαστε πάνω στα παιδιά και στο μέλλον και θα κάνουμε πράγματα που θα σας αρέσουν πολύ».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.