Η οικογενειακή μάχη στις Μικροθήβες είχε την ίδια κατάληξη

Οι Μικροθήβες, όπως παρατάχτηκαν σήμερα

Στο Κύπελλο οι Μικροθήβες επικράτησαν με 2-1 του Απόλλωνα Καναλίων με το νικητήριο γκολ να προέρχεται από πέναλτι του Αλμπέρτο Λανάι.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα Σάββατο για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο και πάλι με 2-1. Έτσι, η οικογενειακή μάχη του πατέρα Αναγνώστου (προπονητής των Μικροθηβών) και του μικρού του γιου, Σάββα (παίκτης των Μικροθηβών, που ήταν στον πάγκο, αλλά τραυματίας) με τον μεγάλο γιο Γιώργο (έπαιξε με τη φανέλα του Απόλλωνα) είχε την ίδια κατάληξη.

Το 1-0 έγινε στο 20’ με τον Ρομάριο Καλέμι να παίρνει το ριμπάουντ μετά από σουτ στο δοκάρι και να σκοράρει, αλλά ο Μανώλης Καράνταγλης άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα και φέτος και ισοφάρισε σε 1-1 στο 34’ με πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Ζήσης. Όμως δόθηκε νέο πέναλτι στην απέναντι περιοχή στο 40’ για ανατροπή του Γκόλια και ο Αλμπέρτο Λανάι ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ξύλο έπεσε προς το τέλος του αγώνα και αποβλήθηκαν οι Ρομάριο Καλέμι από τους γηπεδούχους και Καράνταγλης από τους φιλοξενούμενους, όπως και ο αναπληρωματικός τους τερματοφύλακας, Νίκος Στερέκας, που ήρθε φέτος από το Σωτήριο Λάρισας.

Η φωτογραφία που είχαν βγάλει στον πρόσφατο αγώνα του Κυπέλλου πατέρας και υιοί Αναγνώστου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.