Η ΟΣΕΚΑ στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ

ALL STAR GAME 2022 (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο θα γίνει πριν την έναρξη του All Star Game το Σάββατο 16/12 στο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” της Καρδίτσας, με την ΟΣΕΚΑ να τονίζει σε ανακοίνωσή του:

“Η ΟΣΕΚΑ ανοίγει και φέτος τις εκδηλώσεις του All Star Game, που από κοινού διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ κι εμάς, με το μπάσκετ με αμαξίδιο να έχει τον δικό του χώρο και ρόλο. Από το 2007 μέχρι και σήμερα, όλες οι αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν (και) τη δική μας σφραγίδα.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου δύο ομάδες επίλεκτων αθλητών της ΟΣΕΚΑ θα δείξουν πόσο όμορφο κι ανταγωνιστικό είναι το άθλημά μας. Το τζάμπολ θα δοθεί στις 15:00, στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» της Καρδίτσας. Στο ημίχρονο του αγώνα θα υπάρχει διαγωνισμός τριπόντων. Οι ομάδες που μετέχουν στο All Star Game:

ΙΑΣΟΝΑΣ (Οζντεμίρ): Χαλδαίος, Πολυχρονιάδης, Στυλιανακάκης, Κοντογιάννης, Χατζηδάκης, Χρονοπούλου, Μακρής, Καρακώστας, Διμπιτούζης Α., Μιμίκος, Δίτσης, Φιλίππου.

ΑΙΜΟΝΑΣ (Χατζηζωγίδου): Μαρτσάκης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Γκοτζαράι, Παπαδόπουλος, Μίνα, Βάσσης, Διμπιτούζης Π., Πανίδης, Βαρυτιμίδης, Τσίλης, Ντομγκιόνι, Μιχαλοπούλου.

Έφορος: Γρηγόρης Κοντοδήμος, Συντονίστρια: Σούλα Ζαχαράκη, Φυσικοθεραπευτής: Γεράσιμος Αυγουστάτος, Φροντιστής: Βάσσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.