Η παρουσίαση, οι κατηγορίες και οι τιμές των διαρκείας του Ολυμπιακού Β.

Ρόκας και Φλίγκος παρουσιάζουν τα διαρκείας Gold και Silver

O γενικός γραμματέας του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Δημήτρης Μουρτζίνος, παρουσίασε στο ΠΑΡΚ τις τιμές και τις κατηγορίες των διαρκείας, με τα οποία φωτογραφήθηκαν οι Στάθης Ρόκας και Κώστας Φλίγκος από τη μεριά των ποδοσφαιριστών, η Μελίνα Μουρτζίνου, ο νεαρός φίλαθλος Βαγγέλης Λιάλιος και ο Θάνος Καποτάς, που παίζει στην ακαδημία ποδοσφαίρου.

Πριν απ’ αυτό προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τρεις γενιές φιλάθλων με ιδιαίτερα έντονες τις αναφορές στο πρόσφατο και παλαιότερο παρελθόν της ομάδας . «Ο Ολυμπιακός Βόλου έπεσε και ξανασηκώθηκε. Η δίψα για επιτυχίες δεν έσβησε ποτέ. Η δύναμή του είναι ο κόσμος του, είσαι εσύ. Απόκτησε τώρα ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα», ήταν το μήνυμα του βίντεο.

Ο κ. Μουρτζίνος υπογράμμισε ότι για τα εισιτήρια διαρκείας ελήφθη υπόψη η δύσκολη οικονομική συγκυρία και γι’ αυτό θα είναι προσιτά σε όλους. Όπως έκανε γνωστό, οι κατηγορίες θα είναι οι παρακάτω: Η πρώτη είναι τα εισιτήρια Gold, η δεύτερη τα Silver, η τρίτη τα εισιτήρια των Fans, η τέταρτη των Ladies και η πέμπτη τα Junior. Αυτά θα ισχύσουν για τα φιλικά, που θα είναι με πολύ μεγάλα ονόματα, και για το πρωτάθλημα, αλλά για τα πλέι οφ, στα οποία θεωρούν σίγουρο στη διοίκηση ότι θα πάνε, όπως είπε, θα εκδοθούν καινούρια. Τα Gold θα κοστίζουν 200 ευρώ, θα είναι στα επίσημα και σε αναπαυτικές πολυθρόνες, όπως ειπώθηκε, θα έχουν προνόμια και σε περίπτωση που οι αγώνες των ερυθρολεύκων γίνουν στο Πανθεσσαλικό, ο κάτοχός τους θα μπορεί να χρησιμοποιεί το πάρκινγκ του σταδίου. Τα Silver θα είναι σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις και θα κοστίζουν 80 ευρώ, τα Fans θα είναι για τους οργανωμένους και τους ανέργους και θα τιμώνται 50 ευρώ, όπως και τα Ladies και τα Junior, που θα είναι για παιδιά 13-18 ετών. «Οι τιμές που μόλις σας ανέφερα, βάσει της προσπάθειας της διοίκησης τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι πολύ ανταγωνιστικές και σας καλούμε να αγοράσατε όλοι από ένα  εισιτήριο διαρκείας. Ευχαριστούμε για την ευγενική της χορηγία για την παραγωγή των εισιτηρίων διαρκείας την ΕΨΑ. Όπου κι αν βρεθείτε στην Ελλάδα όλοι γνωρίζουν την ΕΨΑ και τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι σημεία αναφοράς για την πόλη μας», ολοκλήρωσε την ομιλία του ο κ. Μουρτζίνος.

Η Μελίνα Μουρτζίνου, κόρη του Δημήτρη Μουρτζίνου, παρουσίασε τα Ladies
Οι νεαροί Λιάλιος και Καποτάς παρουσίασαν τα Fans και τα Junior
Ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Μουρτζίνος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του
Ο σχεδιασμός του εισιτηρίου Gold των 200 ευρώ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.