Η παρουσία του παλαίμαχου Νίκου Τερζή στο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σαρακηνό

Η παρουσία του Νίκου Τερζή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σαρακηνό
Την παρουσία του παλαιού παίκτη του, Νίκου Τερζή, στο φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό επισημαίνει και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και αυτή άλλων παλαίμαχων παικτών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με το «ερυθρόλευκο» σύνολο.

Όπως σημειώνεται σε διαδικτυακή ανάρτηση: «Στο φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό την Τετάρτη, είχαμε την τιμή να μας στηρίξουν στα δύσκολα κάποιες από τις σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Νίκος Τερζής, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον εγγονό του. Φόρεσε την φανέλα του Συλλόγου την σεζόν 1981-82, ερχόμενος από την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Εκτός από τον κ. Τερζή, μας τίμησε με την παρουσία του ο Μέμος Δελημουχτάρης ο οποίος εκτός από ποδοσφαιριστής, διατέλεσε και παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου επι σειρά ετών.

Μαζί με τον Γιώργο Καραμίχαλο με τον και οποίο φωτογραφήθηκε, παρευρέθηκε και ο Ίμρε Μπόντα. Ένας «θρύλος», ίσως η μεγαλύτερη προσωπικότητα και αθλητής που φόρεσαν ποτέ την ερυθρόλευκη φανέλα. Σίγουρα σε ντιμπέιτ υποψηφιοτήτων για τον σημαντικότερο.
Εκτός από τους παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στο γήπεδο βρέθηκε μαζί με την κόρη του και τα εγγόνια του και ο κύριος Χαχόλος Τάσος, φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου από την Γερμανία. Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα!».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του ίδιου του Νίκου Τερζή που επεσήμανε τα εξής: «Διακοπές στην Πορταριά Πηλίου. Συνάντησα τους πρώην συμπαίκτες μου, στον Ολυμπιακό Βόλου (1981-1982), Γιάννη Θεοδωρίδη και Γιώργο Καραμίχαλο, με τους οποίους παρακολουθήσαμε φιλικό παιχνίδι της ομάδας.

Και δίπλα ο εγγονός μου με δυο από τους καλύτερους επιθετικούς, που έπαιξαν ποτέ στην ομάδα του Βόλου, τους Γιώργο Καραμίχαλο και Ίμρε Μπόντα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.