Η προσπάθεια συνεχίζεται για τη Νίκη Βόλου, «κοιτά» πλέον την Καβάλα

Δεν μιλιόταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, με τους παρευρισκόμενους στη συνέντευξη Τύπου να τον αντικρίζουν πρώτη φορά φορτωμένο με τόση ένταση και τόσο μεγάλο εκνευρισμό, μετά την ισοφάριση του σκορ από την Τρίγλια, δευτερόλεπτα πριν από τον τελικό σφύριγμα. Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και ήδη η Νίκη Βόλου έχει πιάσει δουλειά για την επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα να προέχει.

Χθες οι παίκτες της Νίκης Βόλου είχαν ρεπό, ενώ σήμερα άρχισαν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, με το τεχνικό επιτελείο να μετρά πάλι παρόντες αλλά και απόντες.

Αρχικά αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς ακολούθησε αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού. Οπότε τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο παίκτης θα είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη για το παιχνίδι με την Καβάλα. Από την άλλη όμως τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα…

Ο Μανώλης Αλιατίδης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (έχει και θέμα καρτών), ενώ και ο Τσιώλης έχει να αντιμετωπίσει τράβηγμα, ο βαθμός του οποίου αναμένεται να προσδιοριστεί σήμερα, μετά την υποβολή του παίκτη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ενοχλήσεις στη γάμπα αντιμετωπίζει και ο Σάββας Κυριακίδης και ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα. Φυσικά, απών θα είναι και ο Αντόνιο Ροχάνο με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, έχοντας τιμωρηθεί σε πρώτη φάση με τρεις αγωνιστικές μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε σχέση με το παιχνίδι εξάλλου με την Τρίγλια, ο Στάικος Βεργέτης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τους  Μπαλάφα και Βοσκόπουλο, έχοντας εκτίσει τις ποινές που είχαν λόγω καρτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.