Η πρώτη δοκιμασία για τις Μεικτές της ΕΣΚΑΘ

Αγώνες στη Μίκρα με τις ομάδες Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ , ξεκινάνε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου οι αγώνες ενώσεων στις ηλικίες U15-U16, στο Κλειστό Γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, με τις ομάδες της ΕΣΚΑΘ ν’ αντιμετωπίζουν στις 13:30 και 15:30 αντίστοιχα τον πρώτο αντίπαλό τους, που θα είναι οι αντίστοιχες μεικτές ομάδες των Ενώσεων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής (ΕΚΑΣΘ-ΕΚΑΣΧ).

Στις κλήσεις συμπεριλαμβάνονται και για τις δύο ομάδες αθλητές συλλόγων της Μαγνησίας, γεννηθέντες τα έτη 2007 και 2007, και καλούνται να βρίσκονται το Σάββατο 22/10 στις 09:45 πμ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο του Αλκαζάρ Λάρισας από όπου θα αναχωρήσει η αποστολή.

Στην ομάδα των γεννηθέντων το 2007 έχουν κληθεί οι Ανδρεαδάκης (Basketball Club Βόλου) και Σελιτσιανιώτης (Αιολικός Βόλου).

Στην ομάδα των γεννηθέντων το 2008 έχει κληθεί ο Δαλούκας  του ΑΕΣ Ολυμπιονίκης Βόλου.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί κάποιος αθλητής να παρευρεθεί, η ΕΣΚΑΘ παρακαλεί να ενημερώσει άμεσα το σωματείο του, που φέρει την ευθύνη να ενημερώσει αντίστοιχα τον ομοσπονδιακό προπονητή. Αρχηγός της αποστολής ορίστηκε ο κ Ζήσης Δότας, προπονητής είναι ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, βοηθός του ο Σάββας Τζίγκας και φυσικοθεραπευτής ο Μάριος Τραγούδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.