Η Σιουμουρέκη του Ολυμπιακού Βόλου η κορυφαία του W Rising Stars!

Σάρωσε τα βραβεία η ερυθρόλευκη φόργουορντ

Mπορεί τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου να μην τα κατάφεραν στον τελικό του W Rising Stars, γνωρίζοντας την ήττα από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ωστόσο η επιτυχία τους παραμένει σπουδαία, ενώ έχουν να περηφανεύονται ότι η συμπαίκτριά τους Βασιλική Σιουμουρέκη σάρωσε τα βραβεία στο τουρνουά συνολικά.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου, πρώτη σκόρερ και ριμπάουντερ, ενώ ήταν πρώτη στις ασίστ και στην οικονομία. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το όνομά της υπάρχει πρώτο στις σημειώσεις όλων των μεγάλων δυνάμεων του ελληνικού μπάσκετ Γυναικών, αλλά και ομάδων από το εξωτερικό… Ήδη τα προηγούμενα χρόνια για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τη Σιουμουρέκη.

Από εκεί και πέρα, η φόργουορντ του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Ειρήνη Ανδρέου, αναδείχθηκε MVP του Final Four του W Rising Stars.

Η νεαρή παίκτρια συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας της στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (18 πόντοι, 13 ριμπ., 1 ασ., 3 κλ., 1 κ.) ενώ στον τελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, πέτυχε 16 πόντους, έχοντας παράλληλα 11 ριμπ., 5 ασίστ και 2 κλ.

Στην καλύτερη πεντάδα του Final Four, συμπεριλήφθηκαν οι: Βικτώρια Σταθοπούλου (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Νάγια Στολίγκα (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Μαργαρίτα Μπάτσιου (Παναθηναϊκός), Ειρήνη Ανδρέου (Κρόνος Αγ. Δημητρίου) και Φωτεινή Μάνου (Εσπερίδες Καλλιθέας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.