Η βραδιά της ΕΠΣΘ: Οι βραβεύσεις προσώπων και ομάδων για τη χρονιά 2022-23 (φωτογραφίες)

Στο εκθεσιακό κέντρο του Βόλου

Το ενδιαφέρον του κόσμου του ποδοσφαίρου συγκέντρωσε σήμερα το απόγευμα η εκδήλωση της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο εκθεσιακό κέντρο, βραβεύοντας μέλη ομάδων, τις τρεις πρώτες ηλικιακές ομάδες κάθε κατηγορίας, αλλά και πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει στο αθλητικό στερέωμα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, παρουσία των επικεφαλής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, και του Δήμου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

_________

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

_________

Αρχικά αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης και στην έναρξή της τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Χαράλαμπου Ζέρβα και Αντώνη Μάνδαλου που έφυγαν από τη ζωή πολύ νωρίς, έχοντας προλάβει όμως ν’ αφήσουν το στίγμα τους στον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και όχι μόνο.

Από εκεί και πέρα, βραβεύτηκαν άτομα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρου του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα η ΕΠΣΘ τίμησε τον Παντελή Λουφόπουλο που έχει διατελέσει παίκτης και πρόεδρος στον Αστέρα Ριζόμυλου να τιμάται για την προσφορά του και ως ο παλαιότερος παράγοντας, ενώ από τον χώρο της διαιτησίας ο Θωμάς Σακαρίκος λαμβάνοντας το βραβείο του δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι και τα 65! Από τους προπονητές, ως παλαιότερος τιμήθηκε ο Γεράσιμος Σαρρής, που ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τρεις ομάδες του Βόλου στη Β’ Εθνική, δηλαδή με τον Τοξότη, τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη, ενώ την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του παρέλαβε ο Αλ. Μαλακασιώτης. Τέλος, για την πολύχρονη δραστηριοποίησή του στον χώρο του τοπικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου θα τιμηθεί και ο δημοσιογράφος Βασίλης Ζηνέλης.

Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις των Ανέστη Χούμπλη, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, συνδυάζοντας τις ιδιότητες του ποδοσφαιριστή και του φοιτητή, ενώ από την άλλη ο Ηρακλής Βόλου αναδείχθηκε η ομάδα που έλαβε το βραβείο fair play για τη φετινή χρονιά.

Με φόντο από εκεί και πέρα την πρόσφατη αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, τιμητικές πλακέτες έλαβαν οι προσφάτως αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση Λευτέρης Δενελάβας και Παναγιώτης Κοντοβάς, με τελευταίο σταθμό στις πλούσιες καριέρες τους, τους Τοξότη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού αντίστοιχα.

Επίσης βραβεία έλαβαν οι πρώτοι σκόρερ των τριών πρωταθλημάτων Ανδρών (Α’, Β’ και Γ’ ΕΠΣΘ) που ολοκληρώθηκαν προσφάτως, δηλαδή τους Ιάσονα Παπαδημητρίου (44 τέρματα στην Α’ ΕΠΣΘ με την Αγία Άννα), Κώστα Τσουπαρέλο (22 τέρματα στη Β’ ΕΠΣΘ με τον ΑΟ Σκοπέλου) και Θανάση Κατσαβριά (25 τέρματα στη Γ’ ΕΠΣΘ με τον Αχιλλέα Αχιλλείου).

 

Τέλος, οι νεανικές φωνές ήταν αρκετές, καθώς η ΕΠΣ Θεσσαλίας απένειμε μετάλλια στους παίκτες και τα τρόπαια τις τρεις πρώτες ομάδες σε κάθε ηλικιακό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανά κατηγορία βραβεύτηκαν οι ομάδες:

Τμήματα υποδομών Γυναικών: Βόλος 2004, Αγία Άννα Ladies, Βόλος Girls

Κ15: ΝΠΣ Βόλος, Αγία Άννα, ΓΣ Αλμυρού

K14: NΠΣ Βόλος, Αγία Παρασκευή, Αγία Άννα

Κ13: Αγία Παρασκευή, Αγία Άννα, ΝΠΣ Βόλος

Κ12: Αγία Άννα, Αγία Παρασκευή, Σαρακηνός

Κ11: Αγία Άννα, Αγία Παρασκευή, Αγία Άννα 2

Κ10: Αγία Άννα, Αγία Παρασκευή, ΝΠΣ Βόλος

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της βραδιάς η νεαρή ποδοσφαιρίστρια Βασιλική Πούλιου προσέφερε ένα ξεχωριστό θέαμα με μπάλα, σε στυλ ελεύθερου ποδοσφαίρου δρόμου, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.