Η Ζήτη έμεινε στην Ανόρθωση

Η Ελένη Ζήτη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ανόρθωσης (Volos Wbc) κράτησε και την έμπειρη Ελένη Ζήτη, ανακοινώνοντας τα εξής: “Η Volos Wbc ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια της ομάδας Ελένη Ζήτη μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η αθλήτρια της ομάδας μας δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και την επόμενη χρονιά στην ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να γεμίσει το γήπεδα με νεαρά παιδιά”.

Τελευταία χρονικά μεταγραφή για την Ανόρθωση είναι η 17χρονη Μαρίνα Μίχαλου από την Τρίπολη. Η ανακοίνωση: “H Volos Wbc ανακοινώνει την απόκτηση της ταλαντούχας 17χρονης shooting guard.

Η 17χρονη Μαρίνα Μίχαλου ξεκίνησε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα με την Άμιλλα Τρίπολης. Τη σεζόν 2021-22 κατέκτησε το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και συμμετείχε στο 33ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων. Επίσης την ίδια σεζόν συμμετείχε με την γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η αθλήτρια της ομάδας μας δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα Volos WBC. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις αθλήτριες.

Η Volos Wbc καλωσορίζει την Μαρίνα Μίχαλου στην οικογένειά της”.

Η Μαρίνα Μίχαλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.