Ικανοποίηση για το τουρνουά βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε ένα ασφαλές υγειονομικό περιβάλλον  διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο το τουρνουά βόλεϊ Γυναικών που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, με ενδιαφέρουσας αναμετρήσεις να γίνονται μεταξύ των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, και τους υπευθύνους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το συνολικό τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτη αναδείχθηκε η Αργώ Βόλου, σε ισοβαθμία με τον ΓΣ Νίκαιας, ωστόσο είχε επικρατήσει σε βάρος του με 2-0 σετ, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η ΕΑ Λάρισας, και στην τέταρτη Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη, έχοντας το ισόπαλο 1-1 σετ στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στην πέμπτη θέση βρέθηκε η Σκόπελος.

Μετά τους αγώνες έγινε η απονομή μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας  από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκο Τσεκούρα και από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μαρίνο Κουτσογιάννη Μαρίνο.

Το τουρνουά παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, Αστέριος Πατσιαούρας, και ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης Κώστας Παυλίδης.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τονίζει ότι ευχαριστεί όλα τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του, τη διοίκηση και τον πρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα, το προσωπικό  και τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος» Παναγιώτη Παπαρίζο, για τη στήριξη που προσέφεραν στην διοργάνωση, όπως και τον κο Νίκο Κωστακόπουλο (COSTA KALI) για την ευγενική του χορηγία.

«Η φιλοδοξία μας είναι το τουρνουά βόλεϊ του Συλλόγου να γίνει θεσμός και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος, στην σύσφιξη των σχέσεων των Συλλόγων και στην ανάδειξη νέων αθλητριών» καταλήγει η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.