Ικανοποίηση Ξύδη για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Βόλεϊ Γυναικών

Ο Περικλής Ξύδης (δεξιά)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου ολοκληρώθηκαν, με τον προπονητή της ομάδας, Περικλή Ξύδη να εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συμβολή όλων στην πετυχημένη και για φέτος πορεία.

Η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στη Β’ Εθνική Γυναικών, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ βρέθηκε και στα προημιτελικά του κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Ο Περικλής Ξύδης λοιπόν ευχαριστεί τους διοικούντες (κ.κ. Τσεκούρα-Μουρτζίνο) και κάνει λόγο για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά που έκλεισε αφού: «Ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός Βόλου κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετείχε επίσης για πρώτη φορά το τμήμα βόλεϊ ενεργοποίησε οργανωμένες ακαδημίες σε Βόλο και Αγχίαλο με ικανοποιητικό αριθμό μικρών αθλητριών.

Πάνω απ’ όλους τέλος θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου για την συνέπεια που επέδειξαν σε όλες τις περιόδους (προετοιμασίας – προαγωνιστικη – αγωνιστική),θα συνεχίσουμε με τις διακοπές του Πάσχα και θα συνεχίσουμε με μεταβατική και ατομικές μέχρι τον Ιούνιο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Θεσσαλία και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα  αποτελεί τιμή για όσους το υπηρετούν, υπηρέτησαν ή θα το  υπηρετήσουν και από οποιοδήποτε πόστο προπονητές παίκτες, παράγοντες, φιλάθλους.

Σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε αυτή την ευκαιρία!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.