Ισχυρό ενδεχόμενο για άνοδο και τεσσάρων δευτεραθλητών στη Γ’ Εθνική

Το δυνατό σενάριο της ανόδου και τεσσάρων δευτεραθλητών μετά από μπαράζ έρχεται στην επιφάνεια και είναι κάτι που δίνει μεγάλες ελπίδες ανόδου και στις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου, Νίκη και Ολυμπιακό, οι οποίες είναι οι πιο δυνατές του ομίλου και θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για την πρωτιά, όπως όλα δείχνουν.

Ο συνεταιρισμός απάντησε αρνητικά σε αίτημα της Ομοσπονδίας για δημιουργία «ομάδων β’» από τη Super League και η συμμετοχή τους στη Football League, την τρίτη κατά σειρά εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, έπειτα από την αναδιάρθρωση που θα πραγματοποιηθεί (Super League 1 και Super League 2 οι άλλες κατηγορίες). Η ΕΠΟ περίμενε την εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να αποφασίσει πόσες ομάδες θα προβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, στο τέλος της φετινής περιόδου (2018-19).

Μετά από αυτή την απόφαση, υπάρχει σκέψη και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να προβιβαστούν οι πρωταθλητές των οκτώ ομίλων, ενώ οι οκτώ δεύτερες θα δώσουν αγώνες μπαράζ για τέσσερα εισιτήρια ανόδου.

Να σημειωθεί ότι στην πρόσφατη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχαν εκφραστεί αντιρρήσεις από την πλευρά της Λίγκας για τη δημιουργία «ομάδων β’» κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, από τη στιγμή που θα είναι ημιεπαγγελματική.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.