Ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο ο ΝΠΣ Βόλος

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL1 ο ΝΠΣ Βόλος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφήνοντας τον αντίπαλό του στην τελευταία θέση με έναν βαθμό, ενώ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει πλέον δύο πόντους και ισοβάθμησε στη 12η θέση με τον Παναιτωλικό.

Στο 10’ ο Σιαμπάνης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Εντερ, με τον Ατρόμητο να έχει αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην κάνει άλλες φάσεις, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος έμενε κυρίως πίσω από την μπάλα, κάτι που δεν άρεσε στον Κώστα Μπράτσο.

Στο 21’ με αλλαγή παιχνιδιού ο Βαλένσια βρήκε τον Κεσχρίντα, που έκανε από θέση βολής και χωρίς να σκάσει η μπάλα ένα πολύ άστοχο πλασέ στην κίνηση.

Μακριά από το αριστερό δοκάρι πέρασε το σουτ του Τρουιγιέ στο 25’ στην πρώτη υποψία ευκαιρίας για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν αρχίσει να εγκαταλείπουν το παθητικό παιχνίδι, ωστόσο έμειναν πίσω στο σκορ στο 36’.

Από λάθος του μη πιεζόμενου Κόμπα στο κέντρο που χάρισε την μπάλα με τελείως απρόσεκτη πάσα σε αντίπαλο, ο Ατρόμητος έβγαλε επίθεση, με τον Ρομπάιγ από τα δεξιά να γεμίζει για τον Αντζιέλσκι, ο οποίος πρόλαβε τον Σιαμπάνη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά στο 39’ μετά από εξέταση της φάσης στον VAR μέτρησε και σωστά, αφού ο σκόρερ καλυπτόταν από τον Αλχο. Ετσι έγινε το 1-0 για τον Ατρόμητο, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Εικοσιένα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ασεβέδο, που πιέστηκε από τον Χουάντσο Γκαρσία και με το κεφάλι στην προσπάθειά του να αποκρούσει τη σέντρα του Αλχο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο στο δεύτερο μέρος και στο 52’ σε κενή εστία ο Τσοκάνης μετά τη συρτή σέντρα του Λούνα δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά και γκολ να έμπαινε, ήταν φανερό πως ο μέσος του ΝΠΣ Βόλος ήταν εκτεθειμένος.

Στο 56’ ο Κόμπα σούταρε λίγο πάνω από την εστία εκτός περιοχής στην τελευταία του ενέργεια στο ματς, ενώ στο 65’ το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή του Βαλένσια είχε την ίδια κατάληξη μετά την πάσα του Ρομπάιγ.

Ακολούθησε στο 70ο λεπτό η απόκρουση του Τσιντώτα σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τρουιγιέ, ενώ στο 75’ ο Βέργος σε θέση τετ-α-τετ έκανε λάθος κοντρόλ και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 76’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ντέλετιτς για οφσάιντ, ενώ το σουτ του Βέργου στο 79’ πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Από το ημικύκλιο της περιοχής ο Μεταξάς υπό καλές προϋποθέσεις σούταρε πολύ ψηλά στο 87’, ενώ στο επόμενο λεπτό κόντραρε το επικίνδυνο σουτ του Βέργου και πέρασε κόρνερ. Μετά το κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Βέργος έδωσε με το κεφάλι στον Τζαβέλα, που σε κενή από τερματοφύλακα εστία, αφού ο Σιαμπάνης είχε κάνει άστοχη έξοδο, έστειλε την μπάλα με νέα κεφαλιά άουτ.

Στο 92’ ο Μαχαίρας σούταρε εκτός περιοχής λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, με τον Τσιντώτα να έχει πέσει σωστά, με το 1-1 να μένει έως το τελευταίο σφύριγμα του Κατσικογιάννη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Τσιντώτας- Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου  Έντερ (59’ Κούντε), Φριτζόνσον – Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ (71’ Γιουμπιτάνα) – Αντζιέλσκι (59’ Βέργος)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Σιαμπάνης – Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Κίτσος (46’ Λούνα) – Τσοκάνης, Τρουιγιέ (75’ Μεταξάς) – Ενγκίν (46’ Μαχαίρας), Ντέλετιτς, Κόμπα  (58’ Μπερτόγλιο) – Μωραΐτης (46’ Χουάντσο Γκαρσία).

Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 10

2.Παναθηναϊκός 9

3.ΠΑΟΚ 7

4.ΟΦΗ 7

5.ΠΑΣ Γιάννινα 5

6.ΑΕΚ 5

7.Λαμία 5

8.Αρης 4

9.Αστέρας Τρίπολης 4

10.Κηφισιά 4

11.Πανσερραϊκός 3

12.ΝΠΣ Βόλος 2

13.Παναιτωλικός 2

14.Ατρόμητος 1

Απόδοση: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.