Ήττα από τον Άρη με 2-0 για τον ΝΠΣ Βόλος

ΦΩΤΟ:ΙΝΤΙΜΕ

Δεν κατάφερε να συνεχίσει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων ο ΝΠΣ Βόλος, αφού γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, με σκορ 2-0 και τους γηπεδούχους να παίρνουν αυτό που ήθελαν, βάζοντας τις βάσεις από την αρχή του αγώνα. Ντεμπούτο με τον ΝΠΣ Βόλος έκανε πάντως ο Μπουένο και μάλιστα ως βασικός, αποτελώντας ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Αμρ Ουάρντα, που πλέον επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Άρης προσπάθησε να πάρει εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και το κατάφερε σε μεγαλο βαθμό, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λούκας Σάσα λειτούργησε σαν επιθετικός και πήρε την ασίστ από τον Γκάνεα, γα να πλασάρει εξαιρετικά με το αριστερό τον Κλέιμαν, παραβιάζοντας έτσι την εστία του ΝΠΣ Βόλος.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαλαν αντίδραση όπως θα ήθελαν, με τον Άρη από την άλλη να σπαταλάει ευκαιρίες για να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι. Στο 38’ μάλιστα ο Σίλβα έκανε την ατομική ενέργεια, «άδειασε» τον Σάντσες και πλάσαρε εξαιρετικά αλλά είδε την μπάλα να φεύγει εκατοστά έξω από το δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48’ ο Σίλβα βρήκε τον Μάνο, αυτός σούταρε αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΝΠΣ Βόλος, ενώ τρία λεπτά αργότερ ο Σίλβα δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΝΠΣ Βόλος, βρισκόμενος απέναντί του. Από την άλλη και στο 56’, ο Ρενάτο Σάντος βρήκε τον Περέα αλλά αυτός δεν κατάφερε να κάνει το σουτ που θα ήθελε σπαταλώντας την ευκαιρία για την ομάδα του.

Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε, αλλά στο 80’ καταγράφεται μία σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη και αντίστοιχη επέμβαση του Κλέιμαν στο σουτ του Μπερτόλιο, όμως ο παίκτης του Άρη ένα λεπτό αργότερα απέφυγε τον Μήτογλου και κατάφερε να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Η μόνη αντίδραση από εκεί και πέρα για τον ΝΠΣ Βόλος ήταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ρενάτο Σάντος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπουσέ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Γκάνεα, Ροζ, Μπεναλουάν, Ματίγια, Σάσα Λούκας (92’ Τσαγκαλίδης), Ματέο Γκαρσία (73’ Μπερτόλιο), Μπρούνο Γκάμα (73’ Τζέγκο), Σίλβα (88’ Λόπες), Μάνος (78’ Μαντσίνι).

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσεθ, Μήτογλου, Ντεντάκης, Ριένστρα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (88’ Γκρίλο), Περέα (74’ Μαρτίνες), Μπουένο (46’ Ρενάτο Σάντος), Δουβίκας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.