Ήττα εντός έδρας για την Αργώ Βόλου στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ ανόδου

1-3 σετ από την ΕΑ Λάρισας

Εντός έδρας ήττα γνώρισε το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου από την ΕΑ Λάρισας, με 1-3 σετ, στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου.

Οι παίκτριες του βολιώτικου συνόλου ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, παίρνοντας το 1ο σετ, αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική, καθώς στα επόμενα τρία σετ δεν μπόρεσαν ν’ ανταποκριθούν, χάνοντάς τα με διαφορά πέντε και έξι πόντων. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Αργώ αγωνίστηκε χωρίς την Τάσιου, που αντιμετωπίζει προσωπικό θέμα και δεν ήταν σε θέση ν’ αγωνιστεί, ενώ και η Κάστανου ήταν απούσα, και δεν αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα. Επίσης απούσα ήταν και η Τζουβάρα, καθώς για επαγγελματικούς λόγους μετακομίζει στην Αθήνα, αν και πρόθεσή της είναι να ενισχύσει την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι.

Τα σετ: 25-21, 20-25, 19-25, 19-25.

Η σειρά των πλέι οφ κρίνεται στις δύο νίκες, με την ΕΑΛ προφανώς να έχει πλέον το προβάδισμα. Ο δεύτερος αγώνας ορίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο 6 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Λάρισας. Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού ΟΠΑΘ Περσέας-Νέα Γενεά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.